MHP’liler sıkıntıları gündeme taşıyor

Karacabey’de bir araya gelen MHP’li Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, sıkıntıları çözüm önerileriyle birlikte gündeme taşıyacak.
Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li meclis üyeleri, ilçelerde bir araya gelerek sıkıntıları tespit ediyor. Meclis Toplantısı öncesi sorunları kaynağında inceleyen MHP’liler, sıkıntıları gündeme getiriyor. Her ay gündem maddelerini değerlendirmek üzere bir ilçede gerçekleşen toplantılara bu ay Karacabey ile devam edildi.
Kılıç Izgara Salonu’nda düzenlenen yemekli toplantıya, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İl Başkanı Hasan Toktaş, İlçe Başkanı İsmail Tezcan, il ve ilçe yöneticileri, Karacabey ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı İsmail Tezcan yaptı. Ardından konuşan İl Başkanı Hasan Toktaş, Bursa’da 83 meclis üyesiyle halkı en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Karacabey’e büyük önem verdiklerini ve son yerel seçimle birlikte ilçe halkının MHP’ye ilgi gösterdiğini dile getiren Hasan Toktaş, “Son seçimde belediye başkanlığını kazanamadık ama Karacabey halkının her zaman gönlünde yer ettiğimizi biliyoruz. ‘Galiptir bu yolda mağlup’ sözünden hareketle önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde Karacabey’de birinci parti olacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
Ülke gündemi hakkında da konuşan Hasan Toktaş, bundan böyle 17-25 Aralık tarihlerini Yolsuzlukla ve Rüşvetle Mücadele Haftası olarak kutlayacaklarını ifade etti. MHP olarak her 17-25 Aralık tarihlerinde paneller düzenleyeceklerini kaydeden Hasan Toktaş, 20 Aralık 2014 tarihinde Bursa’da Prof. Dr. Semih Yalçın’ın katılımlarıyla bir panel düzenleyeceklerini belirterek tüm Karacabeylileri davet etti.
17 ve 25 Aralık tarihlerinin unutturulmaya çalışıldığına vurgu yapan Toktaş, “Türkiye’de siyaset, yolsuzluk ve rüşvet nedeniyle iyice yozlaştı. Hatta bazı sözde din adamları çıkıp ‘Ne olcak canım, o kadarı hırsızlık sayılmaz. Onların hakkı’ gibi açıklamalar yaparak vatandaşla dalga geçiyorlar. Bunlar gibi münafıklarda ne utanma ne de merhamet olur.
Sırf kendileri rahat etsin diye polisten askere, savcıdan yargıya kadar her şeyi değiştirmek istiyorlar. Çaldıklarını örtbas etmek istiyorlar.
PKK ve bebek katiline taviz vere vere bugün Güneydoğu’da devlet diye bir şey kalmadı. Şu an doğunun büyük bölümünde asker bırakın vatan savunmasını kendini bile muhafaza edecek durumda değil. Yakın zamanda Hakkari, Diyarbakır ve Bingöl’de meydana gelen olaylar bunun en somut kanıdır. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti, kamu güvenliği bebek katilinden bekler duruma gelmiştir.
Önümüzde genel seçimler var. Halka bunları tek tek anlatmalıyız. Vatan için, millet için çok çalışmalıyız. Türkiye’yi ayağa kaldırmalıyız” dedi.
MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ise İkizce’ye kurulmak istenen organize sanayi bölgesi (KOTİYAK) ile ilgili konuştu. İkizce’de dün düzenlenen eylemde halkın yanında yer aldıklarını belirten Özensoy, “Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdiği halde 13 bin dönümlük alanda KOTİYAK faaliyeti devam etmekte. O bölge verimli tarım arazilerine sahip. Ancak ‘kamu yararı’ diyerek gasp eder gibi hatta düşük kamulaştırma fiyatları sunarak vatandaşı mağdur ediyorlar. Sanayiye karşı değiliz ancak Bursa’da toplam 21 organize sanayi bölgesi var. Daha fazlası Bursa’ya zarar verir. MHP olarak, vatandaşın istemediği hiçbir şeye onay vermemiz mümkün değildir. Vatandaşın menfaati neyse tavrımız da o yönde olacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.