MHP’den “Samet”li eleştiri

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Fevzi Kahraman, Türkiye’de yaşananları son günlerde sosyal medyada sıkça dile getirilen, “Doğru mu Samet” sözüyle değerlendirdi.

Türkiye’de yaşanan olayları sorgulayan Kahraman, iktidar partisinin söylemlerini gündeme getirerek, hem güldürdü hem de düşündürdü.

İşte MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, ‘Samet’e şu soruları sorarak ülke gündemine dikkati çekti; “10 yıl önce bir çok komşumuz varmış, öyle mi Samet? Daha geçen yıl ailece Akdeniz’de, Ege’de tatil yapmışlarmış, öyle mi Samet? Teröriste ağlamayanlardan mısın, ağlayanlardan mısın Samet? Bir kaç Mehmet öldü diye “olağanüstü hal” ilan edilir mi be Samet? Şehitler için ne düşünüyorsun Samet? Sen kim gibi düşünüyorsun Samet? Sen kıvırmayı biliyor musun Samet? Hatay topraklarının yarısı satılmış, sana ne Samet!

ABD, AB 3 ay önce yanındaymış, şimdi sakin olmalıymışız Samet. Ha bu arada Nato ile Türkiye, el ile eldiven gibiymiş, ver gazı Samet. Esed “Bizi kandırmışlar” bildiğin Esed’miş be Samet. Sen askerliğini yaptın mı Samet? Paralı askerliği mi bekliyorsun, yoksa vicdanı redci misin Samet? Acaba uçağımız sapanla mı, füze ile mi düşürüldü Samet? Ulusalcılığın, milliyetçiliğin modası geçmiş mi Samet? Bunlarla hesaplaşılmalıymış! Öyle mi Samet?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.