MHP’den kadınlara açık davet

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Hilmiye Çakıcı, Karacabeyli kadınlara çağrıda bulundu. Cuma günü saat 19.30’da parti binasında gerçekleşecek ‘Kadınlar Toplantısı’na tüm bayanları davet eden Hilmiye Çakıcı, “Topraksız – vatansız kalan, geçmişlerinde zengin ve mutlu bir hayat süren Suriyeli kadınların şu anki yaşadıkları dramlarından ders alarak sesimizi duyurmak, onurlu dik duruş sergilemek için Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında buluşalım” dedi.
MHP İlçe Başkan Yardımcısı Hilmiye Çakıcı, yaptığı yazılı açıklamada, “Milli değerlerimizin köreltildiği, milliyetçiliğin ayaklar altına alındığı, dini duygularımızın ve yaşantılarımızın sözde din adamları sayesinde dejenere edildiği, kadın haklarının yerlerde süründüğü, kadın istismarının tavan yaptığı ve birlik beraberliğimizin ayaklar altına alındığı toplumumuzda, birbirimizden korkar hale geldik.
İmralı canisi ile sürdürülen sözde ‘Açılım’ kapsamında yürütülen ve ‘Analar Ağlamasın’ diyerek yola çıkanların uyguladığı yanlış politikalar, gelinen zaman zarfı içinde sadece ‘Vatan Sevdalısı’ anaların ağladığı bir sonucu karşımıza çıkardı.
Sadece asker analarının değil, eğitim kurumları içerisine yerleşmiş ve çöreklenmiş bu vatanın bölünmez bütünlüğüne kast etmiş bölücü örgüt sempatizanlarının şehit ettiği öğrencilerimizin anaları da ağlar hale gelmiştir.
Kadın cinayetleri her gün ve her yıl artarak devam ediyor. 2002 yılında 66 olan kadın cinayetleri sayısı büyük bir artış göstererek 2014 yılına gelindiğinde, yani 12 yıllık süreçte 4 bin 885 olmuştur. Hunharca öldürülen kadınlarımızın da anaları ağlar hale gelmiştir.
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) hadis-i şerifinde de belirttiği üzere, ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ ve toplumumuzun hak ettiği huzur ortamının tekrar sağlanması biz kadınlarla mümkündür. Biliyoruz ki, kadın haklarının ayaklar altına alındığı, ‘Hamile kadınların sokakta dolaşması terbiyesizliktir’ diyen sözde din adamlarının ve ‘Kadın sokakta kahkaha atmayacak’ diyen iktidar yöneticilerinin bulunduğu ülkemizde, yozlaştırılmış sistemin içine çekilmek istenen kadınlarımız çaresiz değilsiniz.
Topraksız – vatansız kalan, geçmişlerinde zengin ve mutlu bir hayat süren Suriyeli kadınların şu anki yaşadıkları dramlarından ders alarak sesimizi duyurmak, onurlu dik duruş sergilemek için Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında buluşalım. Karacabey İlçe Teşkilatı’mızda her Cuma akşamı saat 19.30’da gerçekleştirdiğimiz kadınlar toplantısına tüm bayan arkadaşlarımız davetlidir.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapıları; vatan sevdalısı, bayrak sevdalısı, çocuklarının geleceğini düşünen ve de çıktığımız bu yolda bir olma, birlik olma düşüncesine sahip herkese açıktır” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.