MHP’den görkemli iftar

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi'nin önceki akşam düzenlediği iftar yemeğine ilgi büyüktü.

Taha Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftar yemeği'ne, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, MHP Bursa Başkanı Hasan Toktaş, Yardımcıları, Fatih Şenöz, Musa Sipahioğlu, MHP Bursa Kadın Kolları Başkanı Leman Şirin, MHP Nilüfer Başkanı Hakan Yürük, MHP Gemlik Başkanı Osman Durdu, MHP Mudanya Başkanı Recep Yüksel Kesen, MHP Gürsu Başkanı Suat Ermiş, MHP Kestel Başkanı Yüksel Okumuş, MHP Mustafakemalpaşa Başkanı Bülent Bayram, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Yeşilova Belediye Başkanı İbrahim Tan, AKP Karacabey Başkanı Mustafa Çelik, CHP Karacabey Başkanı Gönül Avil, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ziraat Odası Meclis Başkanı Nuri Karaca, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, Ramazan ayının tüm Müslüman âlemine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kahraman'ın ardından konuşan MHP Bursa Başkanı Hasan Toktaş, “Böylesi güzel bir akşamda bizleri bir araya getiren Karacabey teşkilatımıza çok teşekkür ederim. Sözü fazla uzatıp siyasete girmek istemiyorum. Umarım önümüzdeki yılda yapacağımız iftarda bir eksiğimizi tamamlayıp, MHP'li bir belediye başkanı ile burada iftarımızı açarız” dedi.

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ise, “Ramazan gününde gündeme ve siyasi konulara girip moralinizi bozmak istemiyorum. Ancak kısaca şunları ifade etmek gerekirse, Türkiye'deki gelişmeleri hep birlikte izliyoruz. Maalesef endişe verici gelişmeler oluyor. Bu güne kadar uğrunda birçok şehit verdiğimiz değerler yok ediliyor. Önümüzde yerel seçimler var. Türkiye'nin dönüşümü noktası, kırılma noktası olacaktır. Çıkan Büyükşehir yasaları Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş felsefesini ortadan kaldıracaktır. Karacabeylilerin ne kadar vatansever olduğunu biliyorum. Önümüzdeki seçimlerde gereken tavrın gösterileceğinden endişem yok. Karacabey bu güne kadar denememiş ama vizyonu olan MHP'yi mutlaka deneyecektir. Bu iktidara en önemli ders Karacabey'den çıkacaktır. Büyükşehir'de ve ilçelerde ezber bozacak bir seçimle sandıktan çıkacağız. Karacabeyli hak ettiği hizmeti bundan sonra alacaktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.