MHP, köy temsilcileriyle kahvaltıda buluştu

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi, dün İstişare Toplantısı'nı köy temsilcileriyle birlikte kahvaltı yaparak gerçekleştirdi.
    Antik Park'taki toplantıya MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, İl Genel Meclisi Üyesi Hilmi Kaya, Belediye Meclis Üyesi Vedat Mert ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
    Köylerdeki son durum, üye katılımlarının artması, yeni Büyükşehir yasası ile ülke gündeminde yer alan konuların konuşulduğu kahvaltılı toplantıda, köy temsilcileri istek ve şikayetlerini de dile getirdi.
    Yerel seçimlere çok iyi hazırlanmaları gerektiğini söyleyen MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, bu konuda köy temsilcilerine de büyük görevler düştüğünü kaydetti. Tüm köyleri ziyaret edeceklerini belirten Kahraman, yüz kızartıcı suçu bulunanlar dışında herkesi kucakladıklarını vurguladı.
    Yeni Büyükşehir yasasının kurnazca hazırlanmış bir oyun olduğunu dile getiren Kahraman, özellikle ova köylerinin büyük tehlike içinde olduğunu ifade etti.
    Köylere ait taşınmazların elden gideceğini, vatandaşların vergilerle karşı karşıya kalacağını anlatan Fevzi Kahraman, bu gibi durumların sıkıntıları da beraberinde getireceğini savundu.
    Artan zamlarla her kesimden vatandaşın belinin büküldüğüne dikkat çeken Kahraman, “Doğalgaza yüzde 20 zam geldi. Ancak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı göz göre göre yalan söyleyerek, yüzde 12 zam yapıldığını kaydetti. Elektriğe de zam yakındır” dedi.
    MHP'ye her geçen gün katılımların arttığını belirten Kahraman, şu an 100'e yakın vatandaşın partilerine katılmayı beklediğini sözlerine ekledi.
    MHP'nin köylerini ziyaret etmesi gerektiğine dikkat çeken köy temsilcileri ise, “Biz partimiz için çalışmaya hazırız. Yeter ki bizleri yalnız bırakmayın. Köyümüze sık sık gelin. Dertleri dinleyin. İnanın köylüler perişan. İnsanlar mutsuz. Seçimlerde başarılı olmak istiyorsak, halkla iç içe olmak zorundayız” diyerek birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.