Engelliler her zaman hatırlanmalı

Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği, günün önemi nedeniyle dün Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
Dernek Başkanı Kadir Altıneler önderliğinde toplanan yönetim kurulu üyeleri, engellileri bir gün değil, her gün düşünmek gerektiği mesajını verdi.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Altıneler, engelli vatandaşlara her zaman destek verilmesini istedi.
Tüm ilçe halkının konuya duyarlı olması gerektiğini belirten Altıneler, “Engelli olmak suç değildir. Önemli olan engelli vatandaşları topluma kazandırmaktır. Bu herkesin sorumluluğudur. Başta ilçe halkımız olmak üzere hayırsever insanlarımızdan ve devletimizden her zaman destek bekliyoruz. Bize ne kadar engel olunursa olunsun, bunların üstesinden geleceğiz” dedi.
Bu arada, Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları Mustafa Şentürk ve Mustafa Yiğit, Komiser Yadımcısı Özcan Özkaya önderliğindeki polis memurları da, “Engelliler Günü” nedeniyle Dernek Başkanı Kadir Altıneler'e “Gününüz kutlu olsun” diyerek her zaman yanında olduklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.