Mhp koç gibi oldu!

Karacabey MHP İlçe Yönetimi, partiye üye olarak aday adaylığı için başvuruda bulunan Belediye Başkanı Ergün Koç'u makamında ziyaret ederek MHP rozeti taktı. 

Rozet takma töreninde konuşan Belediye Başkanı Koç, yerel seçimlerin genel seçim atmosferinde gerçekleşeceğini söyledi.

Koç, “Ülkenin, sosyolojik, kültürel, siyasal ve ekonomik olarak nereye gittiğini hep beraber anlatmamız gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti virajdan geçmektedir. Bu viraj, Türkiye Cumhuriyeti'nin var olma virajıdır. 10 yıldır buradayız. Bütün çelmelere, engellemelere karşın Belediye olarak yaptıklarımız ortada. Bunlar yeterli mi? 10 yıldır, Karacabey'e Ankara'dan bir tane çivi çakılmadı. Ankara'ya giden temsilciler bangır bangır bağırıyorlar. Nerede onların çivisi? 2014 Mart'ında Büyükşehir Belediyesi kapsamına girersek Karacabey'e yatırım yağacakmış. Neyle yağacakmış, nasıl yağacakmış? Bursa Belediyesi kendine yatırım yapamıyor şu anda. Sanki Bursa'nın sorunlarını çözdüler de şimdi insanların gözünü boyamaya çalışılıyor.

Ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor. Bazıları intikam peşinde. Cumhuriyetin temel değerlerini yıkıp yeni bir devlet düzeni kurmaya hevesliler var. Hevesleri kursaklarında kalacak. Yerel seçimler öncesinde avazımız çıkıncaya kadar bağıracağız. En uzak köşedeki köyümüze gitmemiz gerekiyor. Bu ülkenin parçalanmakta olduğu, kardeşin kardeşe kırdırılacağını anlatmamız gerekiyor” dedi.

Belediye Binası'nı kale olarak gördüğünü belirten MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, “Kalenin burcunda ülkü bayrağını dalgalandırmak hepimizin en büyük hayaliydi. Başkanımızın dediği gibi, köyde, mahallede, işyerinde, fabrikada anlatmamız gereken çok şeyler var. Şu an ülkenin bölünmez bekasında çok büyük problemler yaşıyoruz. İlçe teşkilatı olarak bugüne kadar 54 köyü gezdik. Bu gezilerimizde Büyükşehir yasasını, açılım ve saçılım paketlerini anlatmaya çalıştık. Başkanımızın partimize katılmasını imam nikahı olarak kabul ediyorum. 15 günden bu yana telefonlarım susmuyor. Belediyeye eleman alınacakmış. Belediye Başkanı size geçiyormuş. Şu an dünyada en kutsal olan şey iş, aş ve emek. Aklın yolu bir. Bizde parti içinde bir komisyon oluşturacağız. Belediye MHP'li diyerek bu makamı işgal etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.