MHP, gövde gösterisi yapacak

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) belediye başkan adayı ve yönetim kurulu üyelerini tanıtacak.

Yarın, saat 13.00'te, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek tanıtımda, MHP gövde gösterisi yapacak.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Necati Özensoy, İl Başkanı Hasan TOKTAŞ, il yöneticileri ve büyükşehir belediye başkanı adayı Kadir Koçdemir'in de davetli olduğu program mehter takımı gösterisiyle başlayacak.

Tanıtım programı ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı İsmail Tezcan, “Demokratik ve adil bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan, insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır. MHP'li belediyeler, gerçek belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş ve öğretmiştir. Halka hizmet, Hakk'a hizmet düşüncesiyle hareket edeceğiz. Bilgi ve tecrübe, hizmet aşkı ve çalışma ahlakı bizdedir. Karacabey'imize yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. 

Herkes kendine yakışanı yapar. Karacabey'imiz tüm güzelliklere layıktır. Karacabey'e bu yakışır.

Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımız ak olarak bu günlere geldik. Niyetimiz Karacabey'i mahalle ve köyleriyle modern ve yaşanabilir hale getirmektir. Hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. İlçemizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için, örnek alınan bir Karacabey için, fakir, aç ve açıkta insan kalmayıncaya kadar çalışacağız. Kimsesiz çocuklar, yaşlılar ve kadınlarımızın en güvenilir sığınağı olacağız. Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız.

Karacabey'i, ekonomik, ticari ve kültürel açıdan en iyi şekilde değerlendireceğiz. Sağlıklı ve organik tarımın yapıldığı, yeni ekonomik ve istihdam alanlarının oluşturulduğu, çöp, çukur ve çamur problemi kalmamış, kadınların ve gençlerin, sosyal, siyasi ve ekonomik hayata aktif olarak katıldığı, çocukların, yaz,  kış oyun alanlarında eğlenceli vakit geçirdiği, kentsel dönüşüm ve yeni toplu konut alanları ile modern ve sağlıklı, yeni ticaret merkezleri ile sanayi ve ticaretini daha da geliştirmiş, tarihi problemlerini, tarihe gömmüş, terminalinin, alışveriş merkezlerinin, gençlik kamplarının, mesire, piknik ve dinlenme alanlarının, aşevi, kadın sığınma evi, çocuk kulüplerinin, dijital kent kütüphanesinin, ulaşım imkânlarının hayata geçirildiği, kendi kendine yeten, yaşanabilir, kaliteli, huzur veren, marka ve örnek bir kent yapmak istiyoruz.

Sizleri bu düşüncelerimizi birlikte gerçekleştirmeye davet ediyoruz.

Sizlerin sevgisini, hoşnutluğunu, duasını kazanmak ve gurur kaynağınız olmak için, MHP teşkilatı olarak, bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz.

Çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız, halini ve hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz insan bırakmayacağız. Birlik ve beraberlik içinde, inançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak, zafere ulaşacağız. Teşkilatın içinden, teşkilat terbiyesiyle yetişmiş adayımızla huzurunuzdayız. Ayhan Tayfur içinizden biri. O sizsiniz, siz O'sunuz, hepimiz biriz. 

Karacabey'i olması gereken ve hak ettiği yere birlikte taşıyalım. Büyük bir potansiyele sahip olan ilçemizi, dünya markası yapalım. Karacabey'i, Türkiye'nin ve Bursa'nın bir incisi yapalım. Tüm zenginliklerini ve güzelliklerini, ortaya çıkaralım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.