Mezuniyet coşkusu

Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde kepler havada uçuştu:

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine okulu yaptıran Sütaş A.Ş'nin merhum kurucusu Sadık Yılmaz'ın kızı Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel’in yanı sıra Okul Aile Birliği Başkanı Şebnem Köfteci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Merhum Sadık Yılmaz’ı anarak sözlerine başlayan Okul Müdürü Ahmet Türk, “Bize bu okulu kazandıran Sadık Yılmaz amcamızı sizler önünde bir kez daha anmak istiyorum. Kendisini birkaç kez bu kürsüden konuşurken dinleme fırsatım olmuştu. O, her zaman gençlere, hayatta başarılı olmanın sırrını anlatırdı. Kendisini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Mezun olan öğrencilerine nasihatlerde bulunan Türk, “Sizlere eğitim ve öğretim vermenin yanı sıra anne, baba, abla ve ağabey gibi davranmaya çalıştık. Yaşamınız boyunca çok çalışmaktan vazgeçmeyin. Azim ve kararlılık içinde yolunuza devam edin. Gelecekte sizleri çok iyi yerlerde görmek istiyoruz. Sizleri çok sevdik ve sevmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Müdür Ahmet Türk, konuşmasının ardından okula maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sütaş Ailesi adına Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel’e teşekkür plaketi sundu.

Öğrencilere yaşam boyu başarı dileklerinde bulunan Sütaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Okul Müdürü Ahmet Türk, daha sonra Muhasebe ve Finansman Öğretmeni Reyhan Vural’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Tören, devamsızlık yapmayan, en çok kitap okuyan, bilgi yarışmasında başarılı olan ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödül ve başarı belgelerinin verilmesinin ardından, mezun olan öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.