Mezuniyet balolarının adresi Hey İsmail Teras Cafe

Birbirinden keyifli etkinlikleriyle Karacabey’de rüzgar gibi esen Hey İsmail Teras Cafe, okul balolarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
İşletmeciliğini emekli Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar ve eşi Zahide Bayraktar’ın yürüttüğü “Hey İsmail Teras Cafe” de Karacabey’deki ilköğretim okullarının yıl sonu baloları tüm hızıyla sürüyor. 8.sınıflar okulu bitirmenin heyecanıyla Teras Cafe’de DJ Ali Toprak eşliğinde gönüllerince eğlendi. Birbirinden güzel etkinlikleriyle, Karaoke yarışmaları, çeşitli sürprizler ve zengin menüsüyle Hey İsmail Teras Cafe öğrencileri eğlencenin doruklarına taşıdı. Karaoke Yarışması’nda 24 oyla Naino parçasıyla Yaren Öztürk 1.olarak Teras Cafe’den eşsiz lezzette bir menü kazandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde uçurulan dilek fenerleri baloya ayrı bir renk kattı. İşletme sahibi Şaban Bayraktar ve eşi Zahide Bayraktar öğrencilerin mezuniyetlerini kutlarken, mutluluklarını cafelerinde paylaşmaktan son derece memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Bayraktar çifti, “Karacabey’deki okulların yıl sonu eğlencelerinde bizi tercih etmelerinden onur duyuyoruz. Çok eğlenceli geçen yıl sonu balolarında konuklarımız unutulmaz anlar yaşadı. Mezuniyetlerini bizimle beraber kutlamak isteyen tüm öğrencilerimizi Atatürk Bulvarı Öktemler İşhanı Turkcell üzerindeki Hey İsmail Teras Cafe’mize bekliyoruz” dedi.
Ayrıca Karacabeylilere yeni lezzetleri tattırmaktan duydukları mutluluğu da dile getiren Şaban Bayraktar, “İlçe de bir ilk olarak hazırladığımız özel soslu makarnayı çok uygun fiyatla müşterilerimize sunmaktan keyif alıyoruz. Bu lezzeti tatmak için herkesi cafemize davet ediyoruz” şeklinde konuştu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.