Karacabey Belediyesi’nden yangınzede aileye şefkat eli

*Karacabey Saadet Mahallesi’nde, geçtiğimiz ay yaşanan üzücü yangın sonucu evlerini yitiren Elgörmüş ailesine sahip çıkan Karacabey Belediyesi, adeta küle dönen evi baştan aşağı yenileyerek, devletin güçlü ve şefkatli elinin güzel bir örneğini daha sergiledi.

Karacabey’de, geçtiğimiz günlerde üzücü bir yangın sonucu evleri tamamen kül olan 8 nüfuslu Elgörmüş ailesi, mağduriyetlerini Belediye Başkanı Ali Özkan’a iletmesinin ardından vakit kaybetmeden harekete geçen Karacabey Belediyesi, aileyi tekrar sımsıcak yuvasına kavuşturdu.
Saadet Mahallesi’nde geçtiğimiz ay yaşanan üzücü yangın sonucu, evlerini yitiren Elgörmüş ailesine sahip çıkan Karacabey Belediyesi, adeta küle dönen evi baştan aşağı yenileyerek, devletin güçlü ve şefkatli elinin güzel bir örneğini daha sergiledi.
Sosyal devlet anlayışını bütünüyle vatandaşa ulaştıran Karacabey Belediyesi ekipleri, Elgörmüş ailesinin taleplerini kısa sürede yerine getirerek, yangında zarar görmüş evlerini, baştan aşağı yenilenmiş haliyle aileye teslim etti.
“Başkan Özkan’dan aileye moral ziyareti”
Öte yandan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte, Elgörmüş ailesini yeni evlerinde ziyaret ederek, aileye geçmiş olsun dileklerini bir kez daha iletti.
Mutlulukları yüzlerinden okunan 8 kişilik Elgörmüş ailesi de Başkan Özkan’a kendilerine gösterdiği desteklerden ötürü minnettar olduklarını dile getirdi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.