Metin Çelik’ten teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’na aday olan ve seçimi 2 oyla kaybeden Metin Çelik, önceki akşam Karacabey İlçe örgütüne teşekkür ziyareti yaptı.
İlk olarak Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçe örgütlerini ziyaret eden Metin Çelik başta ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve il delegeleri ile bir araya gelerek olağanüstü il kongresinde kendisine duydukları güvenden dolayı minnettar olduklarını söyledi.
Metin Çelik, Mustafakemalpaşa ve Karacabey ile başlayan bu ziyaretlerini diğer 15 ilçeye de gerçekleştireceğini belirtti. Mesaj sistemi ile teşekkürü uygun görmediğini kaydeden Çelik, “Arkadaşlarımı ilçe örgütlerinde ziyaret etmeyi ve onların ellerini sıkmayı daha samimi buldum” dedi.
İlçe örgütleri ile olan bu iletişimim yalnızca ziyaretlerle kısıtlı kalmayacağını kaydeden Metin Çelik, “İyi ve kötü günlerde sizlerle olmayı kendime görev kabul ediyorum. Örgüt içinden gelen bir arkadaşınız olarak, sizlerin sorunlarını, dertlerini en iyi ben bilirim. Bundan sonra öncelikli hedefimiz yerel seçimler olmalıdır. Hep birlikte çalışarak partimiz ve ülkemiz adına en iyisini yapmalıyız” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.