Mesleki okula 5 milyonluk yatırım

Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 5 milyon liralık teknolojik yatırım yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile beraber okulda incelemelerde bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 5 milyonluk teçhizat yatırımı yapıldığını ve her türlü desteğin verildiğini belirtti.
Okulun fiziki eksikliklerinin ve makine teçhizat eksikliklerinin giderildiğini söyleyen Başkan Özkan, “Toplam 5 milyon liralık bu yatırımın sonunda okulumuz tepeden tırnağa yenilenmiş olacak. En son teknoloji ile ilçemizdeki öğrencilere eğitim veren bir kurum haline gelecek. Bu okula kazandırılan makinelerde çoğu fabrikada olamayan son teknoloji. Bu okula sponsor olan değerli sanayicilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Özkan, Karacabey’de eğitim seviyesinin artması için gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi.
Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Tetik ise, bir buçuk yıldır okulun teknolojisi için çalıştıklarını belirterek, destek veren herkese teşekkür ederken, öğrencilere sadece çalışmak kaldığını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.