Meltem’e ziyaretçi akını

Karacabey Meltem Gazetesi, “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.

Murat Erol: Gazeteci toplumun aynasıdır

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Meltem’i ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelerinden Tanıtım ve Medya Başkanı Talat Malçok, Halkla İlişkiler Başkanı Yüksel Cesur, Hasan Aydın ve Cemali Tutka’nın katıldığı ziyarette, Meltem Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı’nın konuğu olan AK Partililer, gazeteciliğin çok kutsal bir meslek olduğuna dikkat çekti.
Basın emekçilerinin önemli gününü kutlayan AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, demokrasinin en önemli koşullarından birinin basın ve ifade özgürlüğü olduğunu dile getirdi. Murat Erol, “Gazeteciler toplumun haber alma hakkını kullandıran aynadır. Görevlerini büyük bir fedakârlık ile yürüten dostlarımızın, basımı ve yayımlanmasında emeği geçen isimli, isimsiz tüm emek verenlerin ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir meslek hayatı dilerim” dedi.

Hasan Karahasanoğlu başarı diledi

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, gazetecilerin toplumu yönlendirme ve aydınlatma gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.
“Gazeteciler Günü” nedeniyle Meltem’i ziyaret eden Karahasanoğlu, yerel basının önemine değindi.
Yerel basının zor ve önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, “Kamu hizmeti yapan medya mensuplarının artan sorumluluğunu hepimiz biliyoruz. Tarafsız, özel hayata saygılı, doğru haber vermeyi ve halk için yol gösterici olmayı kendine ilke edinen basın mensupları ve medya çalışanları zor imkanlar altında halkın bilinçlendirilmesi, ülke çıkarlarına yönlendirilmesi ve toplumun aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirirken her türlü güçlüğe göğüs germektedir.
Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa karşın yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten basınımızın kıymetli temsilcilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Erhan Erdem, basın emekçilerini unutmadı

Karacabey Ziraat Odası Başkan Adayı Erhan Erdem, gazetecilerin anlamlı gününü unutmadı. Gazetemizi ziyaret eden Erhan Erdem, eleştirilere açık, daha hoşgörülü bir toplum dileğinde bulunarak basın emekçilerinin “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.
Ziraat Odası’nın Bakırköy Delegesi Cengiz Kula, Keşlik Delegesi Feridun Şeker ve Runguçpaşa Delegesi Ozan Pullu ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başkan Adayı Erhan Erdem, “Halkın haber alma hakkı gibi önemli bir görevin yerine getirilmesinde emeği geçen gazeteci arkadaşlarımızın ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Çiftçilerimizin de sesi olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. Düşüncenin özgürce ifade edildiği daha demokratik ortamlarda başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

meltem2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.