Meltem’e anlamlı teşekkür plaketi

Karacabey Gençlik Spor Kulübü, desteklerden dolayı Meltem Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı’yı teşekkür plaketi ile onurlandırdı.

Kulüp yöneticileri Yılmaz Şahin ve Mustafa Şentürk bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan oluşan bir faaliyet belgesini de Bursalı’ya verdi.

Kulübe bağlı sporcularla birlikte ilçeye bu güne değin önemli başarı ve şampiyonluk getirdiklerini belirten Karacabey Gençlik Spor Kulübü yöneticileri, başarılarını ilçe halkına duyuran Meltem Gazetesine de ayrıca teşekkür etti.

Destek bekliyoruz!

Karacabey Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Şahin, Belediye’nin araç desteği dışında hiçbir kurum ve kuruluştan yardım almadan başarıya ulaştıklarının altını çizdi.

Şahin, “Giderek büyüyen sporcu kitlesi ile kulübümüz, kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanmaktadır. Bu nedenle ilçe sporuna daha iyi hizmet sunabilmek için kurumlarımızdan sponsorluk, reklam ve yardım bekliyoruz.

Şu asla unutulmamalıdır ki, Milli takımlara sporcularımızı ancak kulüplerimiz yetiştirmektedir. Yapılacak her yardım sokaktaki bir evladımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp, topluma yararlı birey olarak yetişmesini sağlayacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.