Melike ve Harun görkemli bir törenle nişanlandı

Karacabey’in saygın ailelerinden Öz Uysal Elektrik İşletmesi sahiplerinden Mehmet-Emine Uysal’ın biricik kızları Melike ile Nakliyeci Davut-Fatma Sadık’ın oğulları Harun bir ömrü birlikte paylaşmak için muhteşem bir nişan töreniyle ilk adımı attı.
10.10.2015 tarihinde Karacabey Park Restaurant’da gerçekleşen, Türkiye Ekonomi Bankası Personeli’nden Melike Uysal ve Nakliyeci Harun Sadık’ın görkemli nişan töreni davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Dillere destan nişan merasiminde mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nişan kurdelesini gelinin amcası Ali Uysal keserken bitimsiz mutluluklar diledi. Pasta kesiminin ardından Melike ve Harun çifti ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi.
Davetlileri kapıda karşılayan Mehmet-Emine Uysal ve Davut- Fatma Sadık aileleri çocuklarının nişan törenine bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Takılan nişan yüzükleri sonrası mutluluk yoluna ‘Evet’ diyen Melike Uysal ve Harun Sadık çifti hayatı paylaşmak için birbirlerine söz verdiklerini ve ilk adımı attıklarını belirterek; “Biz hayatımızı birleştirerek, bundan sonraki yaşamımızı müşterek sürdürmeye karar verdik. Kaderimiz birmiş, alyanslarımıza yazdığımız isimler alınlarımızda çok önceleri yazılmış. Bizi tebrik eden, destek veren tüm akraba ve yakınlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.
Törene katılan misafirler unutulmaz bir gece yaşarken Melike ve Harun uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir nişana imzasını attı. Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği nişan kutlaması muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen misafirler, doyumsuz bir gece yaşadılar. Uysal ve Sadık ailelerini, bu mutlu günlerinde dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken gece geç saatlere kadar genç çiftle birlikte doyasıya eğlendiler.
24 Nisan’da nikâh masasına oturacak Melike ve Harun çiftini Meltem Ailesi olarak tebrik eder, evlilik yolunda attıkları bu güzel adımın sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.