‘Mehmetçik Vakfı’na anlamlı destek

*Toplumsal yardımlaşma konusunda geçmişten bu yana düzenlediği etkinliklerle tüm Bursa kamuoyunun da haklı takdirlerini kazanan Karacabeyliler bu kez de Mehmetçik Vakfına yardım konusunda anlamlı bir kampanyaya daha imza atmaya hazırlanıyor.
*Afrinde terör odaklarına karşı göğüs kabartan başarılara imza atan Mehmetçik için Dayı Karacabey Derneği önderliğinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları düzenlenen bağış kampanyasından elde edilecek yardımları Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.

Toplumsal yardımlaşma konusunda geçmişten bu yana düzenlediği etkinliklerle tüm Bursa kamuoyunun da haklı takdirlerini Kazanan Karacabeyliler bu kez de Mehmetçik Vakfına yardım konusunda anlamlı bir kampanyaya daha imza atmaya hazırlanıyor.
Afrin’de terör odaklarına karşı göğüs kabartan başarılara imza atan Mehmetçik için Dayı Karacabey Derneği önderliğinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları düzenlenen bağış kampanyasından elde edilecek yardımları Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.
Dayı Karacabey Derneği Başkanı Abdullah Yalazı, Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır, Genel Sekreter Erdinç Özer, Sosyal Etkinlikler Başkanı Ali Pehlivan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Feti Toprak, Muhtarlar Derneği Başkanı Kemalettin Vural, Demirci ve Marangozlar Esnaf Odası Genel Sekreteri Özay İnce, Ziraat Odası Genel Sekreteri Erol Sevim ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri İbrahim Temel’den oluşan platform üyeleri Dayı Karacabey Derneği adına Karacabey Vakıfbank Şubesi’nde açılacak ayrı bir hesap numarasında toplanan bağışların Mehmetçik Vakfına bağışlanacağını ve makbuzunun da İlçe Garnizon Komutanlığı’na teslim edileceğini açıkladı.
İlçe halkından büyük destek görmesi beklenen anlamlı etkinlik için bağışların Dayı Karacabey Derneği adına Karacabey Vakıfbank Şubesi – İBAN: TR98 0001 5001 5800 7307 0589 09 TL hesap numarasına yatırılabileceği bilgisi verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.