MEHMETÇİK RUHU SATIŞTA !

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Akp Hükümeti Türkiye Cumhuriyetinin temellerinden birine daha ihanet ediyor. Jeopolitik, Türk Ulusuna ve Cumhuriyet, Cumhuriyet Değerleri ve Laikliğe düşmanlık çerçevesinde Askerlik süresini kısaltıyor. AB’ne biatını tamamlıyor. Bu ihanet cenderesine Türkiye taaa 1960’larda sokuldu. AET’ye girme lokması Milliyetçi, Muhafazakar, Liboş, Sözde Solcu dönek bölümü, sözde Sosyalist (Abd Sosyalistleri),Sosyal Demokrat, İlerici görünümlü yedirildi. Bu piyonlar aracılık etmeye devam ediyor.
Bin yıllar önce ilk düzenli orduyu kuran Büyük Türk Ulusu bu ordu ruhuyla bağımsızlık ve özgürlüklerini bin yıllardır koruya gelmiştir. Ancak önce adı AET sonra AB olan yoz ve emperyalist Birliğe üye olmak uğruna ülke 40 yıldır tüm siyasi partilerce satılıyor. Ardı ardına kapitülasyon benzeri ödünler veriliyor.
Anımsıyorum da; Çıller ve Baykal “Gümrük Birliği Fatihleri” olarak karşılanmış. Uzun uzuuuuun nutuklar atarak korkunç çağ atladığımızı dönek yazar ve gazetecilere anlatmış. Aaaa birde bakıyoruz ki; Çıller-Baykal çifti meğer İhracatımızı yapabilme onayını AB’ye vermiş! Bu emperyalist tasarıya öylesine bağlı ki sistem partileri neyi imzaladığını bile bilmiyor.
İşte Akp bu buyruklardan Askerlik Ruhunu yani Mehmetçik Ruhunu satışa koydu. Düşündüğü ülke falan değil. Düşündüğü çocuklarımız falan değil. Düşündüğü gerçekten Askerlik gerçeği ile örtüşmüyor. ŞAK dediler,TAK yapıyorlar. Bu topraklarda,Türk ‘ün ruhunda Mehmetçiği yok ederseniz sizde yok olursunuz. Hiçbir devlete,orduya yardım et diyemezsiniz. Sizi ihvanda kurtaramaz!
Mustafa Kemal Atatürk “Türk Ordusunu yıkmak isteyen önce subaylara saldırır ” demişti. Anap-Dyp-Bdp-Akp-Hdp-Rp bu yolun yolcularıydı. Türk Subaylarına ahlaksızca,Cia kaynaklı iftiralar attılar, tutsak ettiler. Cemaat ve tarikat adlı soysuz köpeklerin hedefine oturttular. Sonra rütbe sökücüler türedi, “Onlar terörist değil ki ” diyenler türedi. Hendeklere girerek Mehmetçiğe kurşun sıkacaklar türedi. Balyoz kumpasına var diyen Ahlaksızlar türedi. Türk Ordusunu ve Subaylarını Abd”ye şikayet edenler türedi! Bunlar yeni tür,2015-2016 Pensilvanya 2. Kuşağı. Akp ile yarışıyorlar.
Atatürk ‘ün Milli Kazanımlarını Anap-Dyp-Chp-Dsp-Rp-Mhp ve en son Akp hükümetleri çatır çatır sattı. Ulusal Değerler yerlere düşürüldü. Sistemin meclisteki tüm Partileri 1930’lara hakaret ediyor. “Sen hesap sor”, “yok olmaz sen sor”….
Az kaldı,aaaaazzzz…. MEHMETÇİK RUHUYLA TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ UYANDI.
Adımlarınızı dikkatli atın!
Çünkü; Büyük Türk Ulusundan Mehmetçik Ruhu Asla Yok Olmaz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.