Mehmetçiğe destek yürüyüşü

Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda başarılı mücadeleleriyle göğsümüzü kabartan Mehmetçik için ilk destek yürüyüşü Karacabey’de yapıldı. 10 Şubat Cumartesi günü çok sayıda Karacabeyli, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek olmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.
Karacabey halkı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek olmak amacıyla örnek bir organizasyona imza attı. Suriye’nin Afrin şehrindeki Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında başarılı bir süreç yöneterek göğsümüzü kabartan Mehmetçik için ilk destek yürüyüşü Karacabey’de yapıldı. Geçtiğimiz Cumartesi günü çok sayıda Karacabeyli, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek amacıyla M. Fehmi Gerçker Stadı önünden Cumhuriyet Alanı’na doğru yürüdü.
Yürüyüşe; Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, MHP İlçe Başkan Vekili Fahri Köfteci, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile ilçe halkı katıldı.
Mehter Takımı eşliğinde yürüyüşü gerçekleştiren çok sayıda Karacabeyliye seslenen Belediye Başkanı Ali Özkan, “Şanlı ordumuz sınır ötesinde vatan savunması yapıyor. Türk ordusunun gücünü herkes iyi bilir. Hatta ordumuz öyle bir nam salmıştır ki, düşmanlarımız bile bu şerefli Türk ordusunun gücünün farkındadır. Ülkemizin haklı ve meşru bir operasyon yürüttüğü sınır ötemiz Afrin’de askerimizin yalnız olmadığını, yüreklerimizin toplu attığını bilmek ve bildirmek için burada toplanmış bulunmaktayız.
Terör ateşini kaynağında söndürmek azmiyle tüm dünya nezdinde de tamamen haklı gerekçelerle, tarihi şanla, şerefle dolu asil Türk ordumuzun Afrin’e düzenlemiş olduğu Zeytin Dalı Harekatı, mutlaka neticelenene kadar sürecek ve Türk Milleti, nihayetlenene kadar kahraman Meh-metçik’lerimizin bu savunma amaçlı onurlu operasyonuna sonuna kadar destek veriyor ve ordumuzun yanında olduğumuzu ilan ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.