Mehmet Erdem’e tam destek!

 

* S.S. Karacabey ve Köyleri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin önceki akşam gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da tek aday Mehmet Erdem yeniden başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu 5’ten 3 kişiye indirildi.

 Genel kurula birlik üyelerinin yanı sıra, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdoğan Ceylan, Bursa Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Sacit Eroğlu, bakanlık temsilcileri, çevre ilçelerden gelen kooperatif yöneticileri katıldı.

            Olağan Genel Kurul’da divan başkanlığına Sacit Eroğlu seçilirken, Yüksel Erol ile Hamit Bakırtaş da katiplik yaptı.

Yönetim kurulu faaliyet, bilanço ve gelir-gider cetvelleri oy birliğiyle kabul edildi. Yönetim ve denetleme kurulunun aklanmasının ardından üyelere teşekkür eden Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, “Kooperatifimizin daha sağlam temeller üzerine oturtulmasına ve işlemlerin daha sağlıklı yapılabilmesi için belli bir sistem geliştirilmesine çalıştık. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda gece gündüz demeden en iyi hizmeti sunmaya çalıştık. Sizlerden aldığımız güçle yolumuzda ilerliyoruz.

Kongre sonunda yapılan seçimin ardından tek aday Mehmet Erdem, yeniden başkanlığa seçildi. Açık oylama ile yapılan seçimde 475 üyeden 65’i oy kullandı.

Diğer taraftan daha önce 5 kişiden oluşan yönetim kurulu 3’e indirildi. Mehmet Erdem başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda; Celal Hoşça (Başkan Yardımcısı) ve Ali İhsan Vural (Muhasip Üye) yer aldı.

Denetleme Kurulu ise; Osman Karanfil, Talip Kahraman ve Adem Türk’ten oluştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.