Matlı’nın danışmanına büyük onur!

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Önder Matlı’nın Danışmanı İsmail Doğru, en başarılı danışmanlardan biri oldu. Doğru, başarı ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

AKP tarafından düzenlenen milletvekili danışmanlarına yönelik sıkı bir eğitimin ardından yapılan sınavda başarılı olan milletvekili danışmanları plaketle onurlandırıldı.

Parlamenter Danışmanları Akademisinde 2.olarak dereceye giren Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın Danışmanı İsmail Doğru’nun bu önemli başarısı Karacabey AK Parti Teşkilatı tarafından da takdirle karşılandı.

Başarı ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan İsmail Doğru ise şunları söyledi; “2012 yılı içinde aldığım ‘Yılın Danışmanı’ ödülünün ardından, 9 Eylül 2005 tarihinde başladığım Milletvekili Danışmanlığı görevimde 9 Eylül 2012 tarihinde AK Parti Parlamenter Akademisi çatısı altında geçen yoğun bir eğitim programı sonucunda Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ikincilik plaketini almaktan dolayı mutluyum.

İnsanımıza hizmet etmekten ve görevimizi layıkıyla yapmaktan geri durmayacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu başarıya ulaşmamda her zaman güvenini esirgemeyen ve halkımıza en iyi hizmet koşullarını sağlamak için özveriyle çalışan Milletvekilim Sayın Önder Matlı’ya ise ayrıca teşekkür ediyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.