Matlı’dan Kurtulan’a ziyaret!

AKP İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Kurtulan, restore edilecek ayakkabıcılar çarşısı ve inşaatı süren kapalı otopark hakkında bilgiler verirken, mahallelerdeki parke taşı döşeme çalışmalarının hızla sürdüğünü kaydetti.

En büyük hedeflerinin Mustafakemalpaşa’daki sosyal yaşam alanlarını arttırmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Geride kalan 3 yıllık dönemde, ‘etkin ve sürekli hizmet’ anlayışı ile yürütülen çalışmalarla Mustafakemalpaşa Bursa’da ‘sürekli gelişen ve değişen’ bir ilçe konumuna geldi. Mustafakemalpaşa halkının bize duyduğu güveni boşa çıkarmayarak söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. En büyük hayalimiz Mustafakemalpaşa’yı her yönüyle bir cazibe merkezi haline getirmek, modern kent imajına değer katacak hizmetleri Mustafakemalpaşa’ya kazandırmaktır” dedi.

AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı ise, yeni Devlet Hastanesi, Adliye Binası, Hükümet Konağı gibi yatırımların Mustafakemalpaşa’ya prestij kazandıracağını, bunun yanında yeni projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Matlı, “Belediye Başkanımızla el ele verip Mustafakemalpaşa için yapılan tüm hizmet ve çalışmaların arkasında olacağız” diye konuştu.

AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, ziyaretin ardından Adnan Menderes Meydanı ve inşaatı süren kapalı otoparkta incelemelerde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.