SP Gençlik Kolları iftarda buluştu!

Programa Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu, Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Harun Arakız’ın yanı sıra, ilçe gençlik kolları başkanları ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

İftar yemeğinin ardından programın açılış konuşmasını yapan Bursa Gençlik Kolları İl Başkanı Harun Arakız, “Böyle güzel bir Ramazan akşamında kıymetli kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bursa’da uluşmadığımız bir tek genç kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza her gün bir yenisini eklemeyi ve gençlerimiz için bir cazibe merkezi olarak onların kurtuluşlarına vesile olmayı arzuluyoruz” dedi.

SP İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu ise konuşmasında, İslam Birliğinin kurulmadan yeryüzünden zulmün kalkmayacağını ve akan kanın durmayacağını söyledi. Terzioğlu, Saadet Partisi olarak İslam Birliğinin kurulması için mücadele ettiklerini ve bu yolda gayret gösterdiklerini belirtti.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Ramazan ayının öneminden bahsederken, dünya üzerinde yaşanan zulümlere de değindi. Aydın, “Ramazan ayının böyle güzel bir akşamında kardeşler topluluğu olarak bir aradayız. Bizler kardeşliğe inanan, kardeşiyle yüreği aynı anda çarpan, onun acısını kendi acısı, sevincini kendi sevinci bilen bir dinin mensubuyuz. Burada iftarımızı sayısız nimetlerle açtık. Ardında çayımızı, kahvemizi içtik. Ama yeryüzünde Müslüman kardeşlerimiz bu nimetlerden yoksun. Somali’de sahur ve iftar yapmadan oruç tutan Müslüman kardeşlerimiz var. Bizler gün boyu susamaktan, yanmaktan yakınırken; Arakan’daki kardeşlerimiz diri diri yakılıyor” diye konuştu.

“Bu zulümlere dur diyecek tek kadro Saadet Partisi kadrolarıdır, Milli Görüş kadrolarıdır” diyen Aydın, “Milli Görüş bir Ümmet projesidir. İslam Birliğinin kurulmasını isteyen ve bu doğrultuda çalışan tek harekettir. Biz Milli Görüşçüler olarak Ümmetçiyiz ve Ümmete inanıyoruz.Bütün bu sancılar nur topu gibi bir Ümmetin doğacağının müjdecisidir.

Arakan’daki kardeşlerimiz sırf Müslüman kimliklerinden dolayı, adlarının Müslüman olmasından dolayı yakılıyorlar, yanıyorlar. Saadet Partisi olarak bu vahşete dur demek için tarihin en büyük mitinglerinden birini daha İstanbul’da Kadıköy Meydanında 05 Ağustos Pazar günü gerçekleştirdik. Niyetli ağzımızla, oruçlu bir şekilde bütün Türkiyeli Müslümanlar olarak Budistlere ve tüm zalimlere dur demek için, mazlumlara umut, zalimlere korku salmak için meydanlara indik .” dedi. “ Hakkın ve adaletin hakim olacağı günler yakındır ve bu akan kanların, yakılan insanların hesabı elbette sorulacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sanatçı Ammar Acarlıoğlu, söylediği ilahi ve ezgilerle meydandaki kalabalığı coşturdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.