Matlı’dan “kongre” açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, yarın Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da gerçekleştirilecek olan kongreler öncesi bir açıklama yaptı.
Partisinin her geçen gün daha güçlü, dinamik, dinç ve uyum içerisinde olmasının ardında istişare kültürünün yattığına vurgu yapan Önder Matlı, AK Parti’nin kuruluş aşamasının temelinde de bu anlayışın olduğunu söyledi. Genel Merkez’den ilçe teşkilatlarına, partinin en üst organlarından mahalle temsilcilerine kadar takdire şayan bir uyum ve disiplinle hareket ettiklerini belirten Matlı, sorunların çözümü noktasında da toplumun tüm kademelerinin görüş ve önerilerini alarak yol haritalarının belirlediklerini söyledi. Milletvekili Önder Matlı, bütün sorunları istişare kültürü ile çözen partisinin, bundan sonrada edindiği bu kazanımla yola devam edeceğini sözlerine ekledi.
Partisinde kongre süreçlerinin, diğer partilerin aksine düğün, bayram havasında gerçekleştiğini dile getiren Önder Matlı, başkan adaylarının Genel Merkez’in yoğun istişareleri neticesinde belirlendiğini ve kendilerinin de Genel Merkezce belirlenen ismi desteklediklerini ifade etti. Kongrelerinde asla bir kaybedenin olmadığını belirten Milletvekili Önder Matlı, kongrelerde belirlenecek yeni yöneticilere başarı diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.