Matlı, “Yılın Milletvekili” seçildi!

 

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Önder Matlı, TBMM ve seçim bölgesi olan Bursa’da yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı “Yılın Başarılı Milletvekili” ödülüne layık görüldü.

Time Dergisi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği ve Türkiye’ye hizmet edenlerin ödüllendirildiği tören Ankara Sürmeli Otel’de gerçekleştirildi.

Derginin okurlarının gönderdiği elektronik postalar, mektup ve anketlerle “Yılın Devlet Adamı, Siyasetçisi, Milletvekilleri, Bürokratları, Valilileri, Belediye Başkanları, İşadamları, Gazetecileri, TV Muhabirleri ve Sanatçıları” belirlendi.

Ödül töreninde “Yılın Milletvekili” seçilen Matlı, Karacabey’in gururu oldu. Kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür eden Matlı, “Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını her platformda çözüme kavuşturmak için bu göreve talip olduk ve sağolsunlar bizi milletvekili seçerek bu ağır görevi bize yüklediler. Biz de gerek Bursa yerelinde , gerekse Ankara’da yetkili makamlarla birlikte çözüm üretmek için çalışıyoruz.Halkımızın bu şekilde destekleri ve bu ödüle layık görmelerinden dolayı çok mutlu oldum.Bu tür ödüller çalışmalarımızın halkımız tarafından da desteklendiğinin açık işaretidir.Her zaman Bursa’mızı en iyi yere getirmek için çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.