Matlı “Artık hizmet zamanı”

Meltem Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Karacabey’de kısa sürede gözle görülür değişim yaşanacağını söyledi.
AK Parti Bursa 7. sıra milletvekili adayı Önder Matlı, genel seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda önceki gün Meltem’i ziyaret eden Önder Matlı, milletvekilliğinin ikinci döneminde hizmet yağmuru yağacağını dile getirdi. Proje hazırlık çalışmalarının uzun süreç gerektirdiğine vurgu yapan Önder Matlı, “Karacabey için birçok dev projenin hazırlığını tamamladık. Proje hazırlıkları uzun süreç gerektiriyor.
Vatandaşlar tarafından gözle görülmeyen, ancak işin zor kısmı olan proje hazırlıklarını tamamladık. Meyveleri toplama zamanı geldi. Karacabey’de kısa sürede gözle görülür değişim yaşanacak” dedi.
Karacabey’in kanayan yarasına dönüşen Gölecik ve Yeşildere barajları, ova köyleri ve Yeniköy yolu ile ilgili çalışmalara değinen Önder Matlı, “Ova köyleri yolumuzun ihale dönemi bitti. Üstlenici firma ile kısa bir süre önce sözleşme imzalandı. Müteahhit firma çok yakında çalışmalara başlayacak.
Yeşildere Barajı’nın inşaat ihalesi yapıldı. İlk dilim olarak, 2015 yılında firmaya 6 milyon lira ödenecek. Gölecik Barajı’nın da projeyle ilgili yapılması gereken tüm işlemleri Temmuz ayında bitecek.
Yeniköy yolu ile ilgili ise bunca yıl yapılmamış bir proje noksanlığı ile karşılaştık. Bu sıkıntıyı çözerek gerekli ölçüm ve projelendirmeyi yaptırdık. Yol yapımı artık gerçekleşecek evreye geldi. Karacabey’in kanayan yarasına dönüşen bu konularda önemli olan kısmı tamamladık.
Karacabeyliyiz. Bunun için vatandaşlarımızı siyasi görüşüne göre ayırmıyoruz.7 Haziran 2015 seçimlerinde tüm Karacabeylilerden destek bekliyoruz” dedi.
AK Parti’nin oylarının her seçimde yükseldiğine dikkat çeken İlçe Başkanı Murat Erol ise, genel seçimde yüzde 50 oy hedeflediklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.