MALÇOK GAYRİMENKUL HİZMETİNİZDE!

Karacabey’in tanınmış esnaf ve çiftçilerinden Talat Malçok’un işletmeciliğini üstlendiği Malçok Gayrimenkul dün gerçekleştirilen görkemli törenin ardından hizmete girdi.
Bursa’nın en hızlı büyüyen ilçelerinden olan Karacabey’de gelişen gayrimenkul piyasasına güçlü bir giriş yapan Malçok Gayrimenkul, güzel bir açılış töreni ile misafirlerini ağırladı.
Tavşanlı Mahallesi Bandırma Caddesi Cumhuriyet İlkokulu karşısı No:37/B adresinde hizmet verecek olan Malçok Gayrimenkul’un açılış törenine; AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Şen, Mehmet Vural, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Faruk Türe, Serkan Tarlı, Recep Cömert, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Murat Tanrıverdi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, MHP Belediye Meclis Üyesi Ferruh Artan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, S.S. Balıkesir Bursa Pancar Ekicileri Pancar Kooperatifi Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Bal-Göç Derneği Başkanı Niyazi Saygılı, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cengiz Coşkun, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen, Tavşanlı Mahallesi Muhtarı Süleyman Sarın, diğer kırsal mahalle muhtarları, ilçe esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.
Okunan duaların ve kurdele kesiminin ardından Malçok Gayrimenkul resmi olarak hizmete başladı. Talat Malçok’un böylesine önemli gününde yalnız bırakmayan dostları, yeni işyerinin hayırlı olması için dilek ve temennilerde bulundu.
Kendisini bu güzel günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Talat Malçok ise, “Bu sektörde yenilikçi, ilkeli ve dürüst çalışmalar yapmak üzere yola çıktım. Karacabey’e hizmet edecek olmanın gurunu yaşıyorum. Güven esaslı çalışmayı ilke edinmiş olarak her türlü gayrimenkul alım satım hizmeti ve emlak danışmanlığı ile vatandaşlarımızın emrindeyim. Emlakçılığı bilinenin ötesine taşımayı hedefliyorum. Açılışımı onurlandıran tüm misafirlerime ve çiçek gönderen dostlarıma teşekkür ederim.” dedi.
Meltem Gazetesi olarak Malçok Gayrimenkul sahibi Talat Malçok’a yeni iş yerinde hayırlı kazançlar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.