“Mahallemi seviyorum, hizmet için geliyorum”

Nalan Aka, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı. Zamanını ve enerjisini mahallesi için harcamak istediğini belirten Nalan Aka, mahalle muhtarlığı için kolları sıvadı.
Mahallesini çok sevdiğini ve hizmet etmek istediğini belirten Nalan Aka, “Mahallemi seviyorum ve hizmet etmek için geliyorum. Muhtar olduğum zaman, zamanımı ve enerjimi yaşadığım yere, mahalleme ayıracağım. Hayat tecrübemi ve çalışkanlığımı mahallem için kullanacağım. Önceliği yaşlı ve çocuklara vereceğim. Sosyal hayattan kopmuş kadınlara ulaşacağım.
Çevreci bir insan olma bilinciyle mahalle sakinlerimizi de bu konuda bilinçlendirip daha temiz, daha güzel bir mahallede yaşamak için ne gerekiyorsa ne lazımsa yapacağız.
Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda etkinlikler, gezi turları gibi aktiviteler gerçekleştireceğiz. Daha iyi bir kurumsallık sağlayacağız.
Mahalle sakinlerimizin dilek, istek, şikayet ve bildiri ihtiyacını en iyi şekilde ilgili makamlara bildirerek sorunların çözülmesi için mücadele edeceğim. Mahallelimizin de desteğini yanımıza alarak daha güzel ve daha aktif olacağız.
Mahallemize ait bir web sitemizin olmasıyla yapılan çalışmaları tüm mahalle sakinlerinin takip etmesini sağlayacağım.
Seçileceğimi düşünüyorum. Ek işim değil tek işim muhtarlık olacak. Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum. Tüm adaylara başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.