LÖSEV’li çocuklar, ‘Hayvan dostu Karacabey’e hayran kaldı’

*Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, ‘Güzellikler Şehri’ Karacabey’i ziyaret etme imkânı bulan lösemili çocuklar, Karacabey’in eşsiz doğasına ve zengin hayvan çeşitliliğine adeta hayran kaldı.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, lösemili çocuklar için ‘Hayvan Dostu Kent’ Karacabey’e bir dizi ziyaret organize ederken, çocuklar için tam bir moral ve neşe kaynağı olan ziyaret renkli görüntülere sahne oldu.
LÖSEV’in gerçekleştirdiği ziyarette, ilçenin eşsiz doğal güzelliklerine hayran kalan ve unutamayacakları anlar yaşayan lösemili çocuklar, tüm güzellikleriyle gün boyu Karacabey’in tadını çıkarırken, çocukların bir başka sevinç kaynağı da doğal yaşam alanlarında gözlemledikleri sevimli dostlarımız oldu.
Karacabey Harası ve Jokey Kulübü’ndeki ziyaretlerinde, dünyaca ünlü yarış atları ve pony cinsi atlarla tanışan çocuklar, hemen ardından Anadolu’ya has özellikleri ile bilinen kangal köpeklerini yakından görme imkânı buldu.
Lösemili Çocukların Neşesi Görülmeye Değerdi
Daha sonra düzenledikleri doğa gezileri kapsamında, oksijen deposu longoz ormanlarının havasını teneffüs eden çocuklar, Karacabey’deki Türkiye’nin tek ayı barınağında, doğal ortamlarına uyum çalışması titizlikle yürütülen ayıları ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.
Karacabey’i ziyaretlerinden duydukları memnuniyet yüzlerinden okunan ve ilçenin doğal güzellikleri için hayranlıklarını ifade eden lösemili çocuklar, tüm kent genelinde gözlemledikleri hayvanlar için yaratılan yaşam ortamları konusunda takdirlerini dile getirdi. LÖSEV yetkilileri de ziyaret boyunca kendileriyle yakından ilgilenen tüm Karacabeylilere teşekkürlerini iletti.
LÖSEV’e herkes destek olmalı
Öte yandan, lösemili çocukları makamında ağırlayan Belediye Başkanı Ali Özkan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların gün boyu gerçekleştirilen programın ardından, Karacabey’den mutlu şekilde ayrılmalarının, kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere; her türlü ihtiyacının sağlanması ve toplum genelinde gerekli farkındalığın oluşturulması adına, LÖSEV’in çok önemli çalışmalara imza attığını anımsatan Başkan Özkan, toplumun tüm kesimlerine LÖSEV’e destek olma çağrısında bulunarak, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de bu önemli hususta ellerinden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.