Longoz Kahvaltı Salonu hizmetinizde!

S.S. Karacabey Bayramdere Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin açtığı Longoz Kahvaltı Salonu, geçtiğimiz Cuma günü hizmete girdi. Boğaz yolu üzeri Bayramdere Mahallesi’nde açılışı yapılan Longoz Kahvaltı Salonu ayrıca balık ve ızgara çeşitleri ile her damak tadına hitap eden lezzetler sunuyor.
Longoz Ormanları’nın eşsiz güzelliği karşısında açılan Longoz Kahvaltı Salonu’nun görkemli açılışına; AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Yeniköy Jandarma Komutanı Başçavuş Murat Farımaz, Mustafakemalpaşa Orman İşletme Müdürü Ahmet Er ve Karacabey Orman İşletme Şefliği yöneticileri, S.S. Bursa Ormancılık Kooperatifi Başkanı İlhami İlhan, diğer kooperatif başkanları, muhtarlar ve çok sayıda misafir katıldı.
Zengin menüsüyle aranılan lezzetleri müşterilerine sunacak olan işletmede, güler yüzlü personel ve hijyen dikkat çekiyor. Açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Longoz Kahvaltı Salonu, balık ve ızgara çeşitleriyle de büyük beğeni topladı. Kapalı salonu ve doğa ortamındaki bahçesiyle göz kamaştıran mekan şimdiden Karacabeylilerin lezzet durağı oldu.
Açılışa katılan tüm konuklara teşekkürlerini sunarak, Longoz Kahvaltı Salonu hakkında bilgi veren S.S. Bayramdere Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Fehmi Çolak, “Üyelerimizin katkısıyla açtığımız kahvaltı ile et ve deniz ürünleri çeşitlerinden oluşan menümüzle halkımızın hizmetindeyiz. “Önce sağlık ardından lezzet” sloganımız ile nezih mekanımızla, hijyenik ortamda, tazeliğin ve lezzetin ön planda tutulduğu zengin menümüzü müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Tamamen organik olan bal, tereyağ, yumurta, peynir ve reçel çeşitlerimiz gibi ürünlerle hazırlanan soframızla unutulmaz bir kahvaltı garantisi veriyoruz. Ayrıca birbirinden nefis balık ve birbirinden lezzetli ızgara çeşitlerimizle de damakları mest etmeye iddialıyız. Aile yerimiz ve geniş otoparkımız mevcuttur. Sabah kahvaltısı ile öğlen ve akşamda zengin menümüzle keyifli bir zaman geçirebileceğiniz, misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz serin, ferah salonumuzda, güleryüzlü ekibimizle siz acıktığınızda biz hep yanınızdayız.
Longoz Ormanları’nın eşsiz güzelliği karşısında yer alan salonumuzla vazgeçilmez olmayı hedefliyor, tüm Karacabey halkını bekliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.