Limak Enerji basınla buluştu

Limak Enerji, Karacabey’de düzenlediği toplantıda, Karacabey ve Mustafakemalpaşa basınıyla buluştu.
Enerji sektörü ile ilgili bilgilendirme yapan Limak Enerji yetkilileri, basının halka ulaşmak konusunda önemli bir görev yaptığını ifade etti. Toplantıya Genel Müdür Ali Erman Aytaç, Bölge Müdürü Tuncay Canbey, Bölge Müdür Yardımcıları Yücel Karadeniz, Mahmut Ergüneş, kurumsal iletişim ekibi ile Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da görev yapan basın mensupları katıldı.
Toplantıda konuşan Limak Enerji Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, “Limak Enerji olarak, 5 milyon nüfusa hizmet veriyoruz. 100 civarındaki müşteri işlem merkezimizde abonelik, fatura ödeme, bilgi güncelleme, güvence bedeli iadesi gibi hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca çağrı merkezimiz 444 6 646 dışında, www.limakuludag.com.tr internet sitesi üzerindeki online işlem merkezimiz ve mobil uygulamalarımız üzerinden işlemlerinizi zaman kaybetmeden ve mekan kavramı olmadan kolaylıkla yapabilirsiniz” dedi.
Karacabey ve Mustafakemalpaşa ile ilgili bilgilerde veren Aytaç, “Karacabey ilçesi toplam abone sayısı 51 bin 505, Mustafakemalpaşa ilçesi toplam abone sayısı 55 bin 045. Karacabey’de 1 Müşteri İşlem Merkezimiz (MİM), 1 Yetkili İşlem Merkezimiz (YİM) bulunurken, Mustafakemalpaşa’da da 1 Müşteri İşlem Merkezimiz (MİM) vardır.
Bilgisi güncel olan müşteri oranları Karacabey’de %78; Mustafakemalpaşa’da %77 oranında. Geriye kalan %22’lik ve %23’lük kısmın bilgi güncelleme işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Bilgi güncelleme işlemlerinizi müşteri işlem noktalarımız, web sitemizdeki online işlem ve çağrı merkezimizden yapabilirsiniz.
Tüm elektrik kullanıcıları elektrik aboneliğini kendi üzerine almalıdır. Başkasının üzerine olan elektriği kullanan kişi usulsüz kullanım yapmaktadır. Usulsüz kullanım tespiti durumunda, kesme bağlama bedelinin 5 katı kadar ceza uygulanmaktadır. Bu durum ayrıca elektriğin kesilmesine de yol açabilir” ifadelerine yer verdi.
Limak Enerji ilk 3’te
5 Milyon kişiye hizmet veren enerji sektörünün öncü şirketi olarak Türkiye genelinde EPDK verilerine göre ilk 3 şirketin içerisinde olduklarını ifade eden Aytac, “EPDK verilerine göre, 2017 yılında perakende satış faaliyetinde bulunan 142 şirket arasında 3’üncülüğe yükseldik. 2017 yılında Türkiye’deki elektrik tüketim artışı oranı yüzde 6.30 iken, Limak Enerji olarak satış hacmimizi yüzde 29 artırarak, elektrik satışındaki payımızı yüzde 5,34’ten yüzde 6,59’a çıkardık. Elektrik satış miktarımız ise 134 ülkeden daha fazla” şeklinde konuştu.
Enerjide yenilik devri
Türkiye’nin online işlem merkezini hayata geçiren ilk şirketi olma unvanını taşıdıklarını belirten Ali Erman Aytaç, “Limak Enerji olarak, enerji sektöründe e- devlet üzerinden işlem kolaylığı imkanı sunan ilk ve tek şirket olmanın haklı gururu ile müşterilerimize hizmet veriyoruz.
Limak Enerji olarak, müşterilerimize faturalarını öderken kazandıran bir uygulama sunduk. Türkiye’nin ilk online cüzdanı olan fastPay uygulamasıyla müşterilerimiz %5 kazanç sağlıyor. Uygulamanın başladığı tarih olan 1 Mayıs’tan itibaren pek çok müşterimiz bu uygulamadan yararlandı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile 2018 yılının sonunda müşteri memnuniyeti yüzdemizi %90’ın üzerine çıkarmayı hedefliyoruz.
Müşteri Memnuniyeti uygulamaları ile 2016-2018 yılları arasında elektrik borcundan dolayı kesme işlemleri %48 azaldı.
Türkiye’de ilk defa uygulanan, Müşteri Memnuniyetine yönelik gerçekleştirdiğimiz projelerimizden bir diğeri ise ‘Esnek Fatura’ uygulamasıdır. Müşterilerimizin yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri elektrik faturalarının son ödeme tarihlerinin, maaş günleri ile uyuşmamasıydı. Mevzuata göre, faturanın okunma gününün üzerine 10 gün eklenerek, son ödeme tarihi belirlenmesi gerekiyor. Bu sorunu çözmek adına, mevzuatı tüketici yönünden pozitif bir şekilde esnettik. Aynı kredi kartlarında olduğu gibi sayacın okunduğu tarihten bağımsız olarak, müşterilerimiz son ödeme tarihini kendileri belirleyebiliyor. Aradaki gün farkından dolayı da herhangi bir ücret almıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.