Lig bitti şimdi sırada Play Off

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 3. Grup’taki son maçında konuk olduğu Cizsespor’a 4-2 yenilerek, ligi averajla Kocaelispor’un ardından 3. sırada bitirdi. 2. Lig’e yükselmek hedefiyle Play Off oynamayı daha önceki haftalarda garantilemiş olan temsilcimiz, lig dördüncüsü Serik Belediyespor ile eşleşti. Karacabey Belediyespor, ilk maçı 10 Mayıs Cuma günü deplasmanda, ikinci maçı ise 15 Mayıs Çarşamba günü kendi sahasında oynayacak.
Hafta sonu konuk olduğu Cizrespor’a deplasmanda 4-2 yenilerek 3. Lig 3. Grup maçlarını tamamlayan Karacabey Belediyespor, şu anda gözünü Play Off finaline dikti. Cizrespor karşısına yedek ve genç bir kadro ile çıkan temsilcimiz, iyi mücadele etmesine karşın karşılaşmayı 4-2 kaybetti. Mavi siyahlı temsilcimizin Cizrespor maç kadrosunda; Gürkan Arıkan (İbrahim Niş dk. 72 ), Ömer Faruk Gümüş, Mustafa Apardı (Alpay Şaşı dk. 46), Bünyamin Kasal, Abdullah Altıntaş, Gökhan Aytekin, Ömer Akman, Emirhan Çolak, Mahmut Şeker, Ercan Karaca ve Hasan Hüseyin Şahin yer aldı.
Mücadele goller ev sahibi adına Semih Mustafa Usta (dk. 15 ve 60), Nureddin Ersoy (dk. 28), Yaşar Kaan Yılmaz’dan (dk. 65) gelirken, temsilcimizin gollerini Mahmut Şeker (dk. 78) ve Emirhan Çolak (dk. 86) kaydetti.
Bu sonuçla Cizrespor ligde kalmayı başarırken, Karacabey Belediyespor da, grubunu 58 puanla ve averajla Kocaelispor’un ardından 3. sırada tamamladı. Play Off oynamayı daha önceki haftalarda garantileyen temsilcimizin rakibi de belli oldu. Buna göre Karacabey Belediyespor, ligi 4. bitiren Serik Belediyespor ile eşleşti. Grubumuzdaki diğer eşleşmede ise Kocaelispor ile Yeni Çorumspor karşı karşıya gelecekler. Karacabey Belediyespor ile Kocaelispor, ilk maçlarını 10 Mayıs Cuma günü deplasmanda, 15 Mayıs Çarşamba günü ise kendi sahalarında oynayacak. Temsilcimiz Belediyespor’un Play Off maçları saat 16.00’da başlayacak. Yeni Çorumspor-Kocaelispor arasındaki ilk maç saat 16.00’da başlarken, Kocaeli’nde oynanacak ikinci maçın başlama saati ise 19.30 olarak açıklandı.
Öte yandan, TFF 3. Lig’de 3. Grup dışındaki play-off eşleşmeleri ve maç programı da belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar play-off oynamaya hak kazandı.
Lig statülerine göre ilk maçlar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak. TFF 3. Lig’de yarı final müsabakaları 10 ve 15 Mayıs tarihlerinde; final müsabakaları ise 22, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Final merkezleri ise daha sonra ilan edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.