Liderimiz Emekspor’la karşı karşıya

Süper Amatör Lig A Grubu lideri temsilcimiz Karacabey Belediyespor, bu Pazar günü deplasmanda Emekspor’la karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele, bu Pazar günü saat 13.00’te Bursa Fethiye Stadı’nda oynanacak.
BAL Ligi için şampiyonluğu hedefleyen temsilcimiz Karacabey Belediyespor’un, Süper Amatör Küme’deki zirve yarışı tüm hızıyla sürüyor. Grup maçlarında bitime 3 hafta kala şu an ligde 46 puanla lider olan mavi siyahlılar, oynadığı 19 maçta 15 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Şampiyonluk için iddialı bir kadroya sahip olan temsilcimiz, bu hafta grubun iddialı ekiplerinden 41 puanla 4. sırada yer alan Emekspor deplasmanında mutlak 3 puanı hedefliyor. Karacabey Belediyespor, ilk maçta konuk ettiği rakibine 1-0 yenilmişti.
Öte yandan, Karacabey Belediyespor Basın Sözcüsü Uğur Koçak, Pazar günü Bursa’da oynanacak olan Emekspor karşılaşmasına taraftarların katılabilmesi için saat 11.00′den itibaren Belediye binası önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacağını bildirdi. Koçak, bu zorlu mücadeleye tüm taraftarları beklediklerini duyurdu.
Süper Amatör Küme A Grubu’nda bu hafta oynanacak karşılaşmalar ise şöyle: EMEKSPOR – KARACABEY BELEDİYESPOR, YENİKÖYSPOR – MİLLET MAHALLESİSPOR, BURGAZSPOR – HAMİTLERSPOR, 19.MAYIS GENÇLİK – ŞÜKRANİYESPOR, H. DİKKALDIRIMSPOR – KARADENİZ GÜVENSPOR, ÇOTANAKSPOR – İZNİKSPOR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.