Liderimiz beraberlikle döndü!

Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Pazar günü konuk olduğu Emekspor’la 3-3 berabere kalarak play-off yolunda büyük bir adım attı. Grup maçlarının bitimine 2 maç kala 4. sıradaki Emekspor’un 5 puan önünde bulunan temsilcimiz Belediyespor, bu hafta konuk edeceği Çotanakspor’u yendiği takdirde play-off oynamaya hak kazanacak.
BAL Ligi hedefi doğrultusunda hızla ilerleyen mavi siyahlılar, bu hafta ligin iddialı ekiplerinden Emekspor’un konuğu oldu. Zorlu ve gergin geçen maçta 2-0 öne geçen ancak ilerleyen dakikalarda 3-2 geriye düşen temsilcimiz, 90. dakikada penaltıdan bulduğu golle çok kritik bir puan aldı. Belediyespor’un gollerini ise 8. ve 90. dakikalarda Osman ve 26. dakikada Mehmet kaydetti.
Zorlu maçta Belediyespor’u Ali Özkan başkanlığındaki kulüp yönetimi ile Karacabey Crazy Grubu öncülüğündeki çok sayıda taraftar da destekledi. Maç sonrası taraftara teşekkür eden Belediyespor yönetimi, “Emekspor karşılaşmasında Bursa Fethiye Stadyumu’na 20 otobüs ve sayısız araçlarla adeta çıkarma yapan başta Karacabey Crazy Grubu olmak üzere tüm ilçe halkımıza teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.
Bu hafta zorlu deplasmandan önemli 1 puanla dönen Karacabey Belediyespor, 47 puanla liderliğini sürdürdü. 44 puanla İznik ile Hamitlerspor ikinci ve üçüncü sırayı paylaşırken, 42 puanlı Emekspor ise dördüncü sırada yer aldı.
Süper Amatör Lig Statüsü
2015 – 2016 yılı Süper Amatör Lig statüsüne göre A ve B Grubu’nu ilk 3 sırada bitiren takımlar, Bölgesel Amatör Lig için play off grubunda mücadele edecek. Play Off müsabakaları için 6 takım, tek devreli lig usulüne göre oynayacak. Play Off grubunu lider bitiren takım direkt olarak BAL Ligi’ne yükselecek. 2 ve 3. olan takımlar ise, BAL Ligi’nin alt sıralarından gelen 2 takımla bir kez daha play off oynayacak ve müsabakalar sonunda BAL ligi sıralaması belirlenecek.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda bu hafta oynanan maçlarda alınan skorlar ve önümüzdeki haftanın maç programı şu şekilde oluştu:
Maç sonuçları: EMEKSPOR – KARACABEY BELEDİYESPOR: 3-3, YENİKÖYSPOR – MİLLET MAHALLESİSPOR: 0-1, BURGAZSPOR – HAMİTLERSPOR: 3-2, 19 MAYIS GENÇLİK – ŞÜKRANİYESPOR: 2-0, H. DİKKALDIRIMSPOR – KARADENİZ GÜVENSPOR: 0-3, ÇOTANAKSPOR – İZNİKSPOR: 1-3
Maç programı: İZNİKSPOR – H. DİKKALDIRIMSPOR, KARADENİZ GÜVENSPOR – 19 MAYIS GENÇLİK, ŞÜKRANİYESPOR – BURGAZSPOR, HAMİTLERSPOR – YENİKÖYSPOR, MİLLET MAHALLESİSPOR – EMEKSPOR, KARACABEY BELEDİYESPOR – ÇOTANAKSPOR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.