Laf değil, iş üret!

CHP’den Başkan Koç’a eleştiri yağmuru:
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, Belediye Başkanı Ergün Koç’un önceki gün düzenlediği basın toplantısına, CHP’li 3 meclis üyesinin bilerek çağrılmadığını söylemesine tepki gösterdi.
            Koç’un yeni Devlet Hastanesi gibi net bir konuya “çekimser” kalan CHP’li üyeler; Bülent Fıçıcı, Gönül Avil ile Fatma Mendeş’in diğer konulara da aynı tepkiyi verebileceklerini belirtmesi ve kendilerini bu nedenle basın toplantısına çağırmadığını söylemesine yanıt gecikmedi.
Koç, polemik yaratıyor!
            CHP Yönetimi, “Başkan Koç, önceki gün basın toplantısı yaparak, 25 meclis üyesinden 22’sini davet ettiğini, yalnızca 3 CHP’li meclis üyesini özellikle çağırmadığını ifade etti. Sayın Koç’un bu çağrısına yalnızca 8 AKP’li meclis üyesi katıldı. Aslında anlayabilse, bu bile kendisine en güzel yanıttır. Belediye Başkanı’nın toplantılara meclis üyelerini keyfine göre çağırması ne kadar doğrudur?
Başkan mecliste alınacak kararlarda, kendi üyelerinin sayısının yettiğini gayet iyi bilmesine karşın, polemik ve gündem yaratmak için bu tür girişimlerde bulunmaya devam etmesi üzücüdür” dedi.
            Karacabey’in yararına olan her türlü girişime sonuna kadar destek vereceklerinin altını çizen CHP İlçe yönetimi, “Biz başkanın her söylediğine yanıt verip, onun istediği kavga ortamının yaratılmasına olanak sağlamak istemiyoruz. Ancak kamuoyunu yalanlarla, yanlış yönlendirmeye çalıştığı için, söylediklerine cevap vermek durumunda kalıyoruz.
Halkın kafasını karıştırmayın!
            Son açıklamasında, Meclis Üyemiz Bülent Fıçıcı’nın 14 Ağustos’taki ‘Olağanüstü Toplantı’ya özellikle katılmadığını söylemiştir. O gün Bülent Fıçıcı, Bursa Ticaret Odasında, ‘Kadın Girişimciler Kurulu’nun davetlisi olarak önceden belirlenmiş program çerçevesinde ‘Seminer’ sunumu olduğu için toplantıya katılamadı. Bunu Sayın Başkan ve AKP’li meclis üyeleri bilmesine karşın, basın yolu ile yanıltıcı beyanlarla halkımızın kafasını karıştırmaya çalışmaktadır.
            İnsanların gündüz saatinde, ‘bir yerlerde işleri olabilir’ diye olağan toplantılar akşam mesai saatinden sonra yapılmaktadır. Olağanüstü toplantıların günü ve saati ise kendisi tarafından belirlenmektedir. Katılımın tam olması için bundan sonraki olağanüstü toplantıların da akşam saatlerinde yapılması daha mantıklı olacaktır.
            Bizim Başkan’a çağrımız, lütfen artık bu işleri bıraksın. Laf değil, iş üretsin. Ürettiği işlerde de, ‘yanlışa yanlış, doğruya doğru’ diyenleri hazmetmeyi öğrensin. Herkesin onun gibi düşünmemesi ve farklı fikirleri olması Karacabey in yararınadır” şeklinde açıklamada bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.