Kütüphaneye yeni kitaplar geldi

Karacabey Sadık Yılmaz Halk Kütüphanesi, yeni gelen 2 bin 133 adet kitabı okuyucularıyla buluşturdu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gönderilen kitapları basına tanıtan Kütüphane Müdürü Sedat Özden, “6 bin 367 adet kitabımız vardı. Bu gelen çocuk ve yetişkin kategorisindeki roman, hikâye, araştırma gibi 2 bin 133 adet kitabımızla şuan mevcudumuz 8 bin 500’e ulaştı” dedi.
Karacabey’de okuyucu kitlesinin yüksek olduğunu söyleyen Müdür Özden, okuyucularından gelen talepler doğrultusunda yaptıkları listeyi de yıl sonuna kadar Bursa İl Halk Kütüphane Müdürlüğü’ne ulaştırarak, güncel ve istenilen kitapların Karacabey Sadık Yılmaz Halk Kütüphanesi’ndeki yerini almasını sağlayacaklarını ifade etti.
Kütüphane Müdürü Sedat Özden ayrıca, yetişkin ağırlıklı kitap çeşitlerinin bulunduğu kütüphanede üye sayısının bin 51 olduğunu belirterek, bu sayının her geçen gün giderek arttığını söyledi.
Karacabey ile ilgili yakın zamanda hazırlanan ‘Karacabey Sempozyumu Bildirilen Kitabı’ ile Karacabeyli yazar Şaban Yalazı’nın ‘Hüdavendigar Vilayeti Salnamelerinde Karacabey’ adlı yeni kitabının da kütüphanede yerini aldığını ifade eden Müdür Özden, Karacabeyli vatandaşları kütüphaneye davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.