Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Karacabey’de de geleneksel hale gelen ve bahar aylarına ayrı bir ulviyet katan ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri, ilçede tüm coşkusu ile devam ediyor.
Danişment, İsmetpaşa ve Eskikaraağaç mahallelerindeki ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinliklerine katılan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kutlu Doğum Haftası’nın peygamber efendimizin miladi takvime göre doğum günü olan 20 Nisan’ı işaret ettiğine vurgu yaparken, bu güzel etkinliklerin sevgili peygamberimizin örnek davranışlarına sahip olmamız için vesile olması temennisinde de bulundu.
“Dayanışma ve kardeşlik ruhunu pekiştiriyor”
Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu haftaki bölümünde; Danişment, İsmetpaşa ve Eskikaraağaç mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, peygamberimizin doğum sevincini paylaşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinliklerin Peygamberimiz Hz. Muhammed’in örnek yaşantısını ve kişiliğini daha iyi tanıyıp, insanları kardeşliğe, hoşgörülü olmaya, iyilik ve dayanışma ruhuna yöneltmesi açısından çok önemli kazanımlar ortaya çıkardığını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.