Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı

Atatürk Bulvarı üzerindeki boş bir işyerinde sergilenmeye başlanılan birbirinden güzel dini kitaplar, büyük beğeni topladı.

            Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken ve İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı’nın açılış kurdelesini kestiği kitap sergisine daire amirleri, din görevlileri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

            Bütün kitapların tek bir kitap olan Kur’an-ı Kerim’i doğru anlamak için yazıldığını dile getiren İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, sergiye katılan herkese teşekkür etti.

            Kutlu Doğum Haftası etkinlerine 16 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 20.15’te Haşim Onur Cami’nde okutulacak mevlit ve hatim dualarıyla devam edileceğini duyuran Karacabey Müftülüğü, 17 Nisan 2012 Salı günü saat 17.30’da Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde konferans düzenleneceğini bildirdi. Konferansta Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tevfik Yüceoğlu’nun, “Hz. Peygamber ve Kardeşlik Hukuku” konusunda önemli bilgiler vereceği kaydedildi.

            Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin 20 Nisan 2012 Cuma günü Merkez Cami’nde saat 14.00’te gerçekleşecek pilav ikramı ile sona ereceği açıklandı. Pilav ikramının Gazi Cami Dernek Başkanlığı işbirliğinde yapılacağı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.