“Kurtuluşun tek çaresi Saadet Partisi’dir”

Karacabey Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Dağkadı Köyü’nde düzenlediği salon programında dikkatleri üzerine çekti.
Saadet Partisi, Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı ile meclis üyesi adaylarını tanıtmak amacıyla Dağkadı Köyü’nde salon programı düzenledi. Katılımcılara pilav ve ayran ikramı yapılan programda, başkan ve meclis üyesi adayları tek tek sahneye davet edilerek köylülere tanıtıldı.
Programda konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Kıymetli köylü vatandaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah seçimlerde büyük bir zafer elde edeceğiz. Karacabey’imiz hak ettiği hizmetleri, sizlerin vereceği destekle Milli Görüş belediyeciliğinde alacaktır. Belediyecilikte amacımız insanımıza hizmettir. İnanç, adalet ve hukuk merkezli bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Kurtuluşun tek çaresi Saadet Partisidir. Saadet Partisi, milletin aklı, özlemi, konuşan dili ve yükselen sesidir. Saadet Partisi Türkiye’nin teminatıdır. Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve yakınlık görüyoruz. Bu da bizim inancımızı ve çalışma azmimizi arttırıyor. Belediyeyi kazandığımızda insan ayrımı yapmadan, Karacabey’de yaşayan her vatandaşımızın sıkıntısını dert edinerek hizmet edeceğiz. Bizler makam, mevki, şan, şöhret sahibi olmak için göreve talip değiliz. Bizim derdimiz Karacabey’imize ve insanımıza en güzel hizmeti sunabilmektir. Vatandaşlarımızın hayır duasını alabilmektir. 30 Mart akşamında Saadet kazanınca, Karacabey kazanacak. Saadet kazanınca, herkes kazanmış olacak” dedi.
Programda ayrıca, proje sorumluları tarafından köylülere bilgi verildi. Program öncesinde ise civar köylerde Kadın Kolları Teşkilatı ile birlikte kapı kapı dolaşan SP’liler, projelerini anlatarak destek istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.