Kursiyerler onurlandırıldı

Karacabey Belediyesine ait Kapalı Yüzme Havuzu’nda kursa katılan 130 öğrenci belgeyle onurlandırıldı.
            Yüzme Antrenörü Esra Taştekin Palabıyık önderliğinde çeşitli yaş kategorilerinden kursa katılan öğrenciler, 3 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.
            Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen belge törenine Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Hayati Sarı, Belediye Başkanı Ergün Koç, Hakim Raziye Demirli, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kerem Salkal, Belediye Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören ile çok sayıda veli katıldı.
            İlk olarak Kapalı Yüzme Havuzu’nda 30 öğrenciden oluşan gösteri grubu, şovlarını sergiledi. Yüzme Havuzunun sıcak havasına rağmen, gösteri grubunun şovları büyük beğeni topladı.
            Daha sonra belge törenine geçildi. Sırayla 3 aylık yüzme kurslarını başarıyla tamamlayan 130 öğrenci protokol tarafından ödüllendirildi.
Koç’tan yeni yüzme havuzu sözü!
Kaymakam Dursun Balaban tüm öğrencileri kutlarken, Belediye Başkanı Ergün Koç’tan TOKİ bölgesine de bir yüzme havuzu yapmasını istedi.
            Balaban’ın isteğini memnuniyetle karşılayan Belediye Başkanı Ergün Koç ise, 14 Eylül 2012 günü açık yüzme havuzunu hizmete açacaklarının sözünü verdi.
            Sporun çok önemli bir alışkanlık olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Koç, “Belediye olarak bu güzel alışkanlığı yavrularımıza sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görevimiz bu tür sportif alanları yaymaktır” dedi.
            Yüzme havuzu için yeni dönem kayıtların devam ettiğini duyuran Antrenör Esra Taştekin Palabıyık ise, 3 Ekim 2011 tarihinde başvuruların başlayacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.