Kuralar çekildi!

2009-2010 Amatör Lig’de temsilcilerimiz ayrı gruplarda:
Süper Amatör Küme’de mücadele eden temsilcilerimiz; Karacabeyspor ile Gençlerbirliği ayrı gruplara düştü. 2009–2010 Futbol Sezonu kura çekilmelerinde Gençlerbirliği ise “A” Karacabeyspor ise “B” grubunda yer aldı.
         Osmangazi Belediyesi Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekimlerine, Karacabeyspor’u temsilen Genel Kaptan Murat Erol ile Federasyon Temsilcisi Mustafa Kuzu katıldı.
         27 takımın mücadele vereceği lig, 25 Eylül 2009 tarihinde başlayacak. Gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar 3. Lig terfilerine direk katılırken, son 3’e kalan takımlar ise bir alt kümeye düşecek.
         Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen kura çekimlerine göre gruplar şu şekilde oluştu;
A GRUBU: Gürsu Beldiyespor, Yenicespor, Yenişehir Belediyespor, Mudanyaspor, Gemlikspor, Altınokspor, Emniyetspor, Karacabey Gençlerbirliği, Merinosspor, Duaçınarıspor, Kafkasspor, Demirtaşspor, Tofaşspor, Mustafakemalpaşaspor.
B GRUBU: Kurtuluşspor, Burgazspor, Zaferspor, Boschspor, Fethiyespor, Karacabeyspor, Yavuzselimspor, Akçalarspor, Kestel Belediyespor, Orhangazi Gençlerbirliği, İnegöl G.Gücüspor, Çalıspor, Tütünspor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.