Küçük Dev Adımlar’a karne hediyesi

Karacabey Belediyesi ve Yeni Nesil Tofaş basketbolcularına işadamı İlgay Berberoğlu’ndan karne hediyesi geldi.
Karacabey Belediyespor Basketbol ve Yeni Nesil Tofaş Basketbol Takımı’nın çalışmalarını ve üstün performanslarını takdirle izlediğini belirten işadamı Berberoğlu, yaptırdığı üst eşofmanları karne hediyesi olarak dağıttı.
Sümerteks tarafından yapılan 120 adet üst eşofmanları basketbolculara takdim eden Berberoğlu, genç sporculara başarılarının devamını diledi.
İlgay Berberoğlu, başarılı basketbolculara eşofmanları karne hediyesi olarak, Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık, Belediye Meclis Üyesi Hamiyet Özenli, Berberoğlu Şirketler Grubu personeli Kenan Gel ve Karacabey Belediyespor Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım’ın katılımıyla dağıttı.
Geleceğin şampiyonlarının takdire şayen başarılarından dolayı kutladığının altını çizen Berberoğlu, “Aylardır hem okullarında hem basketbol antrenmanlarında başarı gösteren minik basketbolculara karne hediyesi vermek istedim. İkinci yarı yılda da çocuklarımızın çok daha istekli çalışmalarına devam edeceklerine inanıyorum. Spor yapmak çocukların gelişimini hem bedensel hem de ruhsal olarak olumlu etkiliyor. Erken yaşta özgüven kazandırıyor. Toplumun geleceği adına sporcuların her zaman desteklenmesi gereklidir” dedi.
Karacabeyli basketbolculara sahip çıkılmasının gurur verici olduğunu söyleyen Karacabey Belediyespor Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım, “Yaptığımız güzel işlerin karne hediyeleri geldi. Karacabey Belediyesi ve Yeni Nesil Tofaş öğrencilerimizin özverili çalışmalarını öğrenen iş adamı İlgay Berberoğlu’nun hediyeleri sporcularımı çok mutlu etti. Berberoğlu’na ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Özkan’a sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.
Yıldırım ayrıca, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden gelen öğrencilere lisans çıkartıldığını ve Karacabey Belediyespor adına yarışmalara katıldıklarının da bilgisini verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.