Birlikspor eli boş döndü

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geldiği Van Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenildi.
Dış sahada kazanamama istikrarını sürdüren Birlikspor, ligde 10. mağlubiyetini alırken, sıralamada da 14. sıraya geriledi.
Van Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Şahin Berker, Yakup Bulut ve Özgür Akıncı’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Karlı ve oldukça soğuk bir havada puan ya da puanlar arayan Birlikspor, ilk yarıda 19. dakikada Berkay ve 25’te Gürol’un golleriyle mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.
Ligin ikinci yarısına Cizrespor deplasmanında 1-0’lık yenilgiyle başlayan, geçen hafta ise sahasında Erzin belediyespor’u güzel bir futbol neticesinde 3-0 yenen temsilcimiz Birlikspor, bu haftaki Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanından ise eli boş döndü.
Mavi siyahlılar, bu mağlubiyetle dış sahadaki 8. mağlubiyetini aldı. Bu yenilgi sonrası düşme hattının 4 puan üstünde 14. sıraya gerileyen mavi siyahlılar, Play Off hedefinden de 8 puan uzaklaştı. Van’a umutlu giden ancak şeytanın bacağını yine kıramayan Birlikspor, önümüzdeki hafta düşme hattında bulunan Manavgatspor’u konuk edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.