Küçük bisikletçilerin büyük azmi!

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce geçtiğimiz Pazar günü “18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 103. Yıldönümü dolayısıyla bisiklet turu düzenlendi.
Bisiklet turu hakkında bilgilendirme yapan Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, “Turumuz çelenk sunma töreninden sonra Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 10.40 start aldı. Bisiklet turundaki sporcularımız Taşlık Mahallesi’nde bulunan Şehitliği ziyaret etmiş, şehitliğin temizliğini yapıp, şehitlerimiz için dua etmişlerdir. Daha sonra sporcularımız Hayırlar Mahallesi’ne kadar bisiklet turuna devam ederek yaklaşık 40 km’lik turu başarıyla tamamlamışlardır.
18 Mart Şehitlerimizi anma günü için düzenlenen deniz zaferi bisiklet turuna 56 bisiklet severimiz katılmıştır. 56 kişilik grup içinde daha 6 yaşında olan çocuklarımız da bu anlamlı günde bisiklet turunda yerlerini almışlardır. Yaşları küçük ama yürekleri, azimleri büyük çocuklarımız bisiklet turunun göz bebeği olmuştur. Bu küçük çocuklarımızı canı gönülden kutluyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.