KTSO’yu Güncü kazandı ama itiraz var

Karacabey ekonomisinin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz Cumartesi günü Meslek Komitesi Seçimlerini gerçekleştirdi. Beyaz ve Mavi listelerin yarıştığı seçimlerde sandık başına giden 823 üyeden 660 üye oy kullandı.
Kesin olmayan sonuçlara göre, Naci Güncü’nün beyaz listesi 10, Muammer Üstündağ’ın mavi listesi 9 meclis üyesi kazandı. Toplam 8 meslek grubu komitesinden 5’ini kazanan Naci Güncü, 19 kişilik meclis yönetiminde 10 sandalye kazanırken, Muammer Üstündağ listesinden de 9 kişi seçildi. Öte yandan seçimlere ilişkin 1. Meslek Komitesi’ne itiraz geldi. Son kararı İlçe Seçim Kurulu ile İl Seçim Kurulu verecek.
Seçim Kurullarının vereceği karara göre, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim süreci; 14 Nisan Cumartesi günü Karacabey İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde yapılacak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeleri, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu üyeleri seçimlerinin ardından gerçekleşecek. Meclis Başkanlığı ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleriyle tamamlanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.