KTSO’dan Vergi Dairesi’ne ziyaret!

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Ali Kalkan ile Müdür Yardımcılığı görevine yeni başlayan Ümit Ağdacı’yı ziyaret etti.

Ziyarete KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’nın yanı sıra; Meclis Başkan Vekili Feti Toprak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Naci Güncü, Meclis Üyeleri Ufuk Ünal ve Asım Ünen ile Genel Sekreter Fehmi Yıldız katıldı.

Vergi Dairesi ile yıllardır iyi ilişkiler içerisinde çalışmaların yürütüldüğünü belirtilen KTSO Başkanı Matlı, aynı sıcak diyaloğun devam edeceğine emin olduklarını belirtti.

Vergi Dairesi Müdürü Ali Kalkan ile Müdür Yardımcısı Ümit Ağdacı’ya yeni görevinde başarı dileyen Matlı, “Bizler geçici kurumlar kalıcıdır. Aldığımız bayrağı en üst seviyelere çıkarmak, bunu yaparken de ikili diyalogları sık sık kullanmak gerekir. Vergi Dairesi de KTSO’nın en çok diyaloglarda bulunduğu kurumların başında gelmektedir” dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Ali Kalkan ise, ziyaretlerinden dolayı KTSO yöneticilerine teşekkür etti.

Kalkan, “Karacabey’i ve insanları tanımak için biraz zamana ihtiyacımız var. Bu ziyaretler sayesinde süreyi kısaltmış oluyoruz. İlçenin bizlere yaklaşımı çok samimi ve seviyeli. Bu da bizleri çok memnun etmektedir. KTSO Başkanı nezdinde tüm yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.