Grup köy yolları asfaltlanıyor!

Karacabey'in Tophisar, İsmetpaşa, Sultaniye, Akhisar ve Sarıbey köyleri grup yollarının asfaltlama çalışmaları önceki gün başladı.

Tophisar – İsmetpasa arasındaki 12 kilometrelik yolun beton asfalt ve Akhisar – Saribey arasına da 4 kilometre normal asfalt yapılacağı bildirildi.

AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kaymakam Dursun Balaban, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Daire Başkanı İsmail Aksoy, AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Başkan Vekili Murat Erol ile İl Genel Meclis Üyeleri İlyas Partal ve İsmail Türk ve köy muhtarları söz konusu bölgeler incelemede bulundu. Müteahhit firma, asfalt çalışmalarının 30 Ağustos’a kadar yolun bitireceği sözünü verdi.

Milletvekili Önder Matlı, tarım denince akla ilk gelen ilçenin Karacabey olduğunu belirterek, yol yapımının bölge için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Seçim döneminde ova köyleri Hotanlı-Okçuköy arası yol yapım işini öncelikler arasına aldıklarını hatırlatan Matlı, “Beklentimiz bir aksilik olmazsa en geç 2013 yılı içerisinde yatırımlara başlanmış olacak. Bugün çok mutlu bir günü yaşıyoruz. Karacabey tarımsal üretimde domates ve mısır üretiminin merkezidir. Burada bugün çok önemli bir yol projesini beraber gerçekleştiriyoruz. Bölgemize, vatandaşımıza hizmet verecek nitelikte kaliteli bir yolun inşaatına başladık. Bildiğim kadarıyla bu yıl yaklaşık 500 kilometreye yakın bir yol çalışması gerçekleştirilecek” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ise, 2.5 milyon liraya mal edilecek yolun 2012 Ağustos ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban da ilçe için yolun yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.