KTSO’dan “KOSGEB” atağı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği seminerde, KOSGEB uzmanları işletmecilerle bir araya geldi.
KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ ile uzmanların katıldığı seminer, yoğun ilgi gördü. Seminerin açılış konuşmasını yapan KTSO Başkanı Naci Güncü, katılımcılara KOSGEB’in imkânlarından mutlaka faydalanılması gerektiğini söyledi. Özellikle yeni girişimciler için iyi bir fırsat olacağına vurgu yapana Güncü, Karacabey’in KOSGEB desteklerinden aldığı payın arzu edilen seviyeye ulaşması temennisinde bulundu.
Güncü’nün ardından konuşan KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ, 69 ilde, 76 Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 52 Temsilcilik ve 31 Teknoloji Geliştirme Merkezi ile hizmet eden KOSGEB’in KOBİ’lere yönelik destek ve hizmetleri hakkında bilgi verdi.
KOSGEB uzmanları ise, destek programları arasında yer alan “Genel Destek Programı”, “AR-GE İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı”, “Tematik Proje Destek Programı”, “İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı”, “KOBİ Proje Destek Programı”, “Girişimcilik Destek Programı” ve “Gelişen İşletmeler Piyasası KOBİ Destek Programları” hakkında sunum gerçekleştirdi.
Sunumun ardından katılımcılar, KOSGEB uzmanlar ile fikir alışverişinde bulundu. Programın sonunda KTSO Başkanı Naci Güncü, KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ’a katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileterek tablo hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.