AK Parti’den TBMM’ye çıkarma

Karacabey Ak Parti İlçe Teşkilatı, Murat Erol başkanlığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.
Bursa Milletvekilleri Önder Matlı ve Hüseyin Şahin tarafından karşılanan heyet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yaptığı grup toplantısına katıldı. Ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Milletvekili Önder Matlı’yı makamlarında ziyaret eden AK Partililer, ilçe sorunlarını ve çözüm önerilerini Ankara’ya taşıma fırsatı buldu.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan haftalık grup toplantısında yaptığı konuşmasında, yurt dışı seyahatinden katılımcılara bilgi verirken 17 Aralık Yolsuzluk Operasyonu’na ve yerel seçimlere dikkat çekti. Başbakan, Karacabeyli konukların da ilgiyle dinlediği konuşmasında şu görüşlere yer verdi:
“Yapılan operasyon AK Parti Hükümetine yönelik değil, Türkiye Cumhuriyeti’ne, milli çıkarlara ve 76 milyonun tamamına yapılmış bir operasyondur. AK Partili olsun ya da olmasın, bize oy versin ya da vermesin herkes şunu iyi bilmelidir ki, yolsuzluk kılıfına gizlenmiş bu saldırı esasen demokrasiyi, seçimleri, milli iradeyi hedef almıştır. Dün başka hükümetlere yapılan çok daha ağır şekilde bizim hükümetimize de yönelmiştir. Eğer bugün bu durdurulmazsa yarın gelecek hükümetlere de bu saldırılar yapılacaktır. İşte onun için biz tarihi bir misyon taşıyoruz. 11 yıl boyunca bu ülkeye nasıl ilkleri yaşattıysak, 11 yıl boyunca nasıl her saldırıyı ülkemiz ve geleceğimiz adına bertaraf ettiysek bugünde göğsümüzü siper edecek, yarınların Türkiye’sinin herkes için aydınlık olmasını sağlamış olacağız.
Mücadeleyi kendimiz adına, partimiz ve hükümetimiz adına değil, en başta Türkiye adına veriyoruz. 76 milyonun her bir ferdinin de oynanan oyunu göreceğine, tuzağı fark edeceğine, tehdidi görüp tek yürek halinde karşı duracağına yürekten inanıyorum.
Çok yoğun bir çalışmayla kapı kapı dolaşarak gerek ana kadememiz, gerek kadın kollarımız, gerek gençlik teşkilatımız yaptıklarımızı halkımıza anlatacak. 30 Mart sandıkların adeta AK Parti’yle aydınlandığı gün olacak. Bu günler geçecek. Asla vazgeçmeyeceğiz. 2,5 ay durmadan gece, gündüz çalışmamız gerekiyor. Hiç durmayacağız. Daha fazla çalışacağız. Değişim ve dönüşümü Türkiye’mize kazandıracağız. 30 Mart 2014 bunun ispatı olacak. Milletim kararı en güzel şekilde verecektir. Türkiye’yi büyütmeye, bu milletin gururuna gurur katmaya devam edeceğiz.”
Grup Toplantısı sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektiren Karacabeyli partililer, “Karacabey için çalışmak, AK Parti bayrağını yerel seçimde belediye burçlarına dikmek, yerel yönetimde bu işin ehli olan AK Parti’ye unutulmaz bir zafer daha kazandırmak tüm teşkilatımızın en büyük hedefidir” şeklinde konuştu.30 Mart seçimlerine hazır olduklarının mesajını veren partililer, Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti sonrası Hacı Bayram-ı Veli Camii ve Türbesini ziyaret ederek Karacabey’e döndü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.