KTSO’dan “KEP” semineri

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), TÜRKKEP yetkililerinin sunumuyla  “Kayıtlı elektronik posta, e-imza” bilgilendirme semineri düzenleyecek.

KTSO'nun yasa ve mevzuatlarda meydana gelen, yaptırımlara konu olan düzenlemeler hakkındaki bilgilendirme toplantıları sürüyor.

Seminer hakkında bilgi veren KTSO 8. Meslek Komitesi üyeleri Fikri Sezer ve Sezgin Parlaklar, “Resmi Gazete yayımlanan 'Elektronik Tebligat Yönetmeliği' ile genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler, düzenleyici ve denetleyici kurumlar, sosyal güvenlik kurumları, anonim, limited ve sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlere elektronik yolla tebligat yapılması zorunluluğu getirildi.  19 Ocak 2014 tarihine kadar olan geçiş süresinin sonuna yaklaşıldı. 

Aynı zamanda Ticaret Sicili Müdürlüğümüze MERSİS üzerinden yapılacak başvurularda da KEP ve E-imza kullanma zorunluluğu başlayacak.

8. Meslek Komitesi olarak TÜRKKEP yetkilileri ile 25 Aralık 2013 Çarşamba günü 16.00 – 17.30 saatleri arasında bilgilendirme semineri düzenleyeceğiz. Kayıtlı elektronik posta ve e-imza konuları hakkında ayrıntılı açıklamaların yapılacağı ve merak edilen soruların yanıtlanacağı seminere ilgilileri davet ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.